Τι έκρυβε ο κόκκινος φάκελος του Αλέξη;

Σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής Αλέξης Τσίπρας πέρασε το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να επισκεφτεί τον κ. Κάρολο Παπούλια. Ο κ. Τσίπρας κατά την είσοδο του κρατούσε ένα κόκκινο φάκελο τον οποίο όπως όλα δείχνουν παρέδωσε στον κ. Παπούλια, αφού βγαίνοντας δεν κρατούσε τίποτα..

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόκκινος φάκελος περιείχε στοιχεία για τη δράση

της Χρυσής Αυγής και περιστατικά τα οποία δεν έχουν διερευνηθεί από την αστυνομία. Ακόμα, περιείχε συμβάντα που αποδεικνύουν την σχέση ακροδεξιών στοιχείων με στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Απ΄ότι μαθαίνουμε τον φάκελο επιμελήθηκαν από την Κουμουνδούρου ο Θόδωρος Δρίτσας, αρμόδιος τοχεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Μάλιστα οι δύο άνδρες προ ημερών επισκέφτηκαν την ΓΑΔΑ για να θέσουν υπόψιν της Ασφάλειας αυτά τα θέματα. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης μάλιστα σήμερα διέταξε έρευνα στην αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν τέτοια περιστατικά και να τιμωρηθούν.

Με τα στοιχεία αυτά ο κ. Τσίπρας θέλει να ενισχύσει το αίτημα που απεύθυνε προς τον κ. Παπούλια για άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Keywords
Τυχαία Θέματα