Τι είπε η Δούκισσα στον τράγο και κοκκίνισε ο Πρίγκιπας; (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αυστραλία βρέθηκαν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ προκειμένου να παρακολουθήσουν το Βασιλικό Πασχαλινό φεστιβάλ του Σίδνεϊ. Με ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα Αυστραλιανού σχεδιαστή, η Κέιτ Μίντλετον, διασκέδασε παίζοντας με τα κατσίκια και πείραζε τον πρίγκιπα για την αραίωση των μαλλιών του.

Καθώς χάζευαν την τεράστια έκθεση προϊόντων Αυστραλιανής προέλευσης, ένας από τους εκθέτες, ο 67χρονος Λιν Κρεζάν, έδειξε στο

ζεύγος μία τούφα από μαλλί τράγου που είχε παρόμοια απόχρωση με τα μαλλιά του πρίγκιπα. Τότε η Δούκισσα χωρίς να χάσει ευκαιρία, αστειεύτηκε για τον σύζυγό της, λέγοντάς του ότι μπορεί να πάρει μια περούκα αλπακά. «Η πριγκίπισσα είπε ότι θα μπορούσε να βάλλει μερικά στο κεφάλι του», είπε ο Λιν Κρεζάν. «Υπενθύμισε σε αυτόν και είπε: ‘Το χρειάζεσαι περισσότερο από μένα, και εκείνος γέλασε’».

Ακόμη, όταν η κα Κρεζάν αποκάλυψε ότι χρησιμοποιείται λάκ μαλλιών για τις κολοκύθες για να τους δώσει έξτρα λάμψη, ο Δούκας είπε ότι θα το δοκιμάσει στα επόμενα Halloween».

Η τριχόπτωση του William είναι παρόμοια με αυτή του πατέρα του, και τους τελευταίους μήνες ακόμα και ο Χάρι, ο αδελφός του, άρχισε να εμφανίζει φαλάκρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας , το ζευγάρι είδε τα πάντα, μέχρι και κούρεμα προβάτων.Έκπληκτοι έμειναν η Kate πιο και ο William όταν ο Fred υποκλίθηκε σε αυτούς κάνοντας κάμψη με τα μπροστινά του πόδια.

The post Τι είπε η Δούκισσα στον τράγο και κοκκίνισε ο Πρίγκιπας; (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα