Τι είπαν στον ανακριτή οι δολοφόνοι του… facebook

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα η γυναίκα «αράχνη» και ο ένας από του συνεργούς της, που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον 30χρονο στη Δάφνη. Σύμφωνα με όσα είπαν στην ανάκρισή τους η 24χρονη «ψάρεψε» από το facebook τον άτυχο άνδρα και όταν τον «κατάφερε» να την καλέσει στο σπίτι του.. ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή του σχεδίου. Σε ανύποπτη στιγμή, άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους τρεις συνεργούς της.

Οι δράστες έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν τον άτυχο άνδρα, αναγκάζοντάς τον να τους αποκαλύψει τον

κωδικό του χρηματοκιβωτίου. Ο 30χρονος ξεψύχησε από ασφυξία. Εκείνοι, πήραν κοσμήματα και χρήματα 150.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Προσπάθησαν να διαφύγουν στη Γερμανία όμως η αστυνομία στο μεταξύ είχε φτάσει στα ίχνη τους. Και το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την 24χρονη και έναν 20χρονο συνεργό της. Οι άλλοι δυο δράστες, αναζητούνται.

Στον ανακριτή, τόσο η 24χρονη όσο και ο 20χρονος υποστήριξαν ότι συμμετείχαν στη ληστεία, βρίσκονταν στο διαμέρισμα αλλά δεν παραδέχονται ότι έχουν συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου άνδρα. Και επί της ουσίας ρίχνουν την ευθύνη στους συνεργούς τους, που διαφεύγουν στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα