Τι έγινε στις πρεμιέρες Κωστόπουλου-Λιάγκα

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα δύο πολυσυζητημένα αντίπαλα «στρατόπεδα», Λιάγκας – Σκορδά ( ΑΝΤ-1) και Κωστόπουλος - Μπαλατσινού (Mega) και οι συγκρίσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, ήταν αναπόφευκτες. Καλημερίζοντας τους τηλεθεατές από την νέα τηλεοπτική του στέγη ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα τελείως διαφορετικό ρόλο απ’ όσο τον έχουμε συνηθίσει θέλησε να ξεκινήσει με ένα αισιόδοξο μήνυμα για τα όσα βιώνουμε καθημερινά γύρω μας καλωσορίζοντας έτσι και την νέα ομάδα

της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Καλώς μας ήρθατε και καλώς ήρθα και εγώ εδώ στο Mega. Μην φοβάστε δεν θα είμαι μόνος μου σε όλο αυτό, θα έχω και τους συνεργάτες μου. Κάποιους από αυτούς τους έχετε αγαπήσει εδώ και χρόνια. Βέβαια πρέπει να σας πω, πως σας έχουν αγαπήσει πολύ κι εκείνοι γιατί είδα όλο το καλοκαίρι τα σημάδια της στέρησης που είχαν, όσο η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα. Εμείς εδώ θα φροντίσουμε να σας κρατήσουμε καλή παρέα, να σας διασκεδάσουμε γιατί είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή και να σας δώσουμε κάποιες δόσεις αισιοδοξίας μέσα σε αυτή τη μαυρίλα και την κατινιά που ζούμε καθημερινά όλοι μας…».

Με άνεση και χωρίς άγχος παρουσίασε τις στήλες , κάνοντας διαρκώς χιούμορ με τους συνεργάτες του «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην κάνει κανείς ένα μικρό μανικιούρ – πεντικιούρ» μια ατάκα που κάνει ήδη τον γύρο των social media.

Με κέφι και πολύ χιούμορ μπήκαν στο πλατό και ο Άκης Πετρετζίκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, η Ελισάβετ Σπανού, ο Άρης Καβατζίκης και φυσικά η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία με την σειρά της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον άντρα της με ένα γλυκό φιλί ενώ εκείνος παρουσιάζοντας την είπε: «Σε εκείνη οφείλω το ότι βρίσκομαι όρθιος μπροστά στον φακό». Ενώ πριν ξεκινήσουν την θεματολογία τους, δεν παρέλειψαν να ευχηθούν «Καλή επιτυχία» στους Σκορδά – Λιάγκα.

«Παιδιά, όπως καταλάβατε, βρισκόμαστε σε πόλεμο. Διάβασα τις προηγούμενες μέρες ότι γίνεται πόλεμος, αναρωτιούνται ποιος θα μείνει ζωντανός, ότι εμείς εδώ ήρθαμε για πόλεμο. Είστε έτοιμοι να πολεμήσουμε με τους απέναντι;» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και συνέχισε: «Ο πόλεμος αυτός είναι τόσο σκληρός που εμείς εδώ, όλοι μαζί, θέλουμε να πούμε στον Γιώργο και στη Φαίη “καλή επιτυχία” και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και σε όλα», με την Τζένη Μπαλατσινού να προσθέτει: «Και άλλο ένα παιδάκι εγώ εύχομαι να κάνετε σύντομα». Τότε, ο νέος οικοδεσπότης του Πρωινού μου συμπλήρωσε: «Γιατί όχι; Συμφέρει! Εμείς έχουμε τρία…».

Μετά την επίσημη παρουσίαση και το καλωσόρισμα των νέων συνεργατών μέσα στο παλιό στούντιο της εκπομπής που δύο χρόνια παρουσίαζαν οι Σκορδά και Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχώρησε από το πάνελ για να παρουσιάσει τον καιρό.

Ομοιότητες στην ενδυματολογική εμφάνιση και των δυο ζευγαριών παρατηρήσαμε καθώς οι κυρίες επέλεξαν λευκό σύνολο για την πρεμιέρα τους ενώ Κωστόπουλος και Λιάγκας ήταν επίσης πανομοιότυπα ντυμένοι.

Λιάγκας και Σκορδά πιασμένοι χέρι -χέρι αφού κατέβηκαν τη σκάλα του στούνιο, η Φαιή Σκορδά απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό εμφανώς συγκινημένη : «Είχα σκεφτεί πάρα πολλά να πω. Είμαι χαρούμενη που θα είμαστε και φέτος μαζί.

Είναι τιμή μου που κάποια κανάλια με εμπιστεύτηκαν».Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να συνεχίσει όντας πιο ψύχραιμος : «Πριν τρία χρόνια πήραμε με την Φαίη μία απόφαση να κάνουμε πρωινό, την αγαπήσαμε πολύ αυτή την ζώνη… Αλλάξαμε κανάλι το καλοκαίρι άλλη μία δύσκολη απόφαση… Πήγαμε, ήρθαμε… Ξέρεις στη ζωή λένε πας εκεί που σε θέλουνε και που στο λένε ότι σε θέλουνε, άρα λοιπόν εμείς ήρθαμε στον Ant1 φέτος»!

Ακολούθησε οι παρουσίαση όλων των συνεργατών που είναι ο Γιώργος Λιανός, Λίτσα Πατέρα, Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, Σάσα Σταμάτη η οποία για ακόμη μια φορά φρόντισε να κάνει την έκπληξη και να εμφανιστεί με ροζ μπουρνούζι και ασορτί πετσέτα στο μαλλιά, αλλά φορώντας τις γόβες της , Λάουρα Νάργες, Θέμης Γεωργαντάς και Σπύρος Σούλης είναι τα υπόλοιπα ονόματα της ομάδας της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Το ζευγάρι αυτό επέλεξε να γίνει η παρουσίασή τους υπό τους ήχους του πιάνου που έπαιζε ο Γιώργος Λιάγκας και της κιθάρας του Γιώργου Λιανού, ενώ όλοι μαζί τραγουδούσαν το τραγούδι της εκπομπής τους.

Όσο για τους καλεσμένους;
Ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε κοντά του τη Ρούλα Κορομηλά, που είναι γνωστό ότι δεν δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις ενώ ο Γιώργος και η Φαίη είχαν μαζί τους το πρωταγωνιστικό τρίο από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Μπρούσκο» δηλαδή τους Αποστόλη Τότσικα, Ανδρέα Γεωργίου και Ελένη Βαίτσου.

«Φτάσαμε στο τέλος Φαίη, πώς σου φάνηκε;». Και απάντησε:«Εμένα; Μια χαρά! Αύριο θα είμαι καλύτερα»
Ο Γιώργος αποκάλυψε πως αύριο θα έχουν καλεσμένη την Βίκυ Καγιά: «Όλοι θα είμαστε πιο καλά αύριο. Θα έχουμε και την Βίκυ Καγιά να μας πει πολλά» και η Φαίη τόνισε: «Το θέμα δεν είναι πώς αισθανόμαστε εμείς αλλά πώς περάσατε εσείς. Ελπίζω και φέτος να είμαστε μαζί και να κάνουμε καλή παρέα. Και ευχαριστούμε που σήμερα ήσασταν μαζί μας όσοι ήσασταν και ελπίζω να ήσασταν πιο δεκτικοί σε λάθη και άγχη. Καλό μεσημέρι» είπαν αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.

The post Τι έγινε στις πρεμιέρες Κωστόπουλου-Λιάγκα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα