Τι δήλωσαν οι υπουργοί της ΝΔ μετά τη σύσκεψη με τον Σαμαρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Λακωνικοί ήταν στις δηλώσεις τους οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας εξερχόμενοι από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ κανείς δεν απάντησε για τον αν θα ζητήσει ο Πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης.

«Ο πρωθυπουργός ήταν σαφής. Προχωράμε για την τετραετία για να ολοκληρώσουμε το έργο», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ κ. Θανάσης Μπούρας.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι «Η κυβέρνηση συνεχίζει με προοπτική τετραετίας» και πρόσθεσε ότι «δεν θα σταματήσει να προχωρά σε αποφασιστικές

μεταρρυθμίσεις», ενώ όταν ρωτήθηκε για την πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς δήλωσε «Να την ακούσουμε πρώτα».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της με ορίζοντα τετραετίας. Είναι ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Οτιδήποτε άλλο που προκαλεί αστάθεια είναι καταδικαστέο», ήταν η δήλωση του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με τη σειρά του είπε ότι «Αυτό που μετρά τώρα είναι η πατρίδα. Πρέπει να βάλουμε πλάτη για το καλό της πατρίδας», και η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε «έχουμε πολύ έργο να κάνουμε και το οφείλουμε για την πατρίδα και όλους τους Έλληνες».

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας δήλωσε «εκλογές δεν θα γίνουν, είναι κάτι που δεν συμβαδίζει με το εθνικό συμφέρον. Ο πρωθυπουργός έδειξε τον δρόμο της σταθερότητας. Ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων είναι μονόδρομος για την ανασυγκρότηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα