Τι δηλώνει η «καυτή» φίλη του δολοφόνου στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)

Η κομμώτρια φίλη του Michael Adebolajo αναφέρει πως το αγόρι της σαν άνθρωπος ήταν φιλικός και ευγενικός και συμπεριφερόταν σαν ένα κανονικό αγόρι της ηλικίας του χωρίς να έχει δείξει ποτέ περίεργα σημάδια.

Η 26χρονη Justine Rigden η οποία εργάζεται σε ένα κομμωτήριο στο Hornchurch, ανατολικά του Λονδίνου γνωρίζει τον Adebolajo από τα εφηβικά της χρόνια.

«Του άρεσε η ραπ. Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που έκανε γιατί ήταν ένα κανονικό αγόρι».

Οι φωτογραφίες της κοπέλας που βλέπετε έχουν «ανέβει» σε προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο το βράδυ πριν γίνει το μοιραίο.

Ένας φίλος του Adebolajo με τον οποίο πήγαιναν μαζί στο σχολείο δήλωσε πως ήταν ένα πολύ καλό παιδί και μάλιστα υπερασπιζόταν τους συμμαθητές του στο σχολείο όταν κάποιοι άλλοι τους πείραζαν.

Άλλος ένας ανέφερε πως ο Michael ήταν θερμός υποστηρικτής της Τότεναμ και ασχολούνταν πολύ με το ποδόσφαιρο. Όλοι του οι φίλοι ήταν λευκοί και αυτός συμπεριφερόταν σαν ένα κανονικό παλικάρι.


Ο Adebolajo από την εφηβεία του ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Narn» και φοιτούσε στο Marshalls Park School. Όπως λέγεται είναι πιθανόν να άρχισε να ασχολείται με το Ισλάμ σε ηλικία 16 ή 17 ετών.

Διαβάστε σχετικές ειδήσεις:

Δύο νέες συλλήψεις για τη φρικτή δολοφονία Βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο

Βρετανικά ΜΜΕ βάλλουν κατα της η MI5, που γνώριζε τους υπόπτους

Keywords
Τυχαία Θέματα