Κηδεύτηκε ο Τάσος Μητσόπουλος-Συγκινητικό το «τελευταίο αντίο» της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε σήμερα ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 48 ετών από εγκεφαλική αιμορραγία. Η κόρη του εκλιπόντος Χαρά, ιδιαίτερα συγκινημένη για τον πρόωρο χαμό του πατέρα της, τον αποχαιρέτησε λέγοντας του ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η κηδεία τελέστηκε, το μεσημέρι δημοσία δαπάνη από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας, προϊσταμένου του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου

Νίκος Αναστασιάδης, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, η πολιτική, στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία, κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων και πλήθους κόσμου. Την ελληνική Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Στον επικήδειό του λόγο, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε μια σχέση «γονιού και παιδιού», σημειώνοντας ότι ο Τάσος Μητσόπουλος έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του. «Φεύγεις από τη ζωή και αφήνεις σαν κληρονομιά το πρότυπο του πολιτικού, το υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ανθρωπιάς, του εξαίρετου συζύγου και στοργικού πατέρα, φεύγεις σαν ένας ενάρετος Χριστιανός με την καθολική αναγνώριση του συνόλου του Ελληνισμού» είπε συγκινημένος ο Νίκος Αναστασιάδης.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ, η κόρη του εκλιπόντος Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, Χαρά, αποχαιρέτησε τον πατέρα της, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού όπου τελέστηκε η κηδεία του.

Συγκινητικό το «τελευταίο αντίο» της κόρης του Χαράς

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ήθος και την ταπεινότητα με τα οποία μας μεγάλωσες. Σ’ ευχαριστούμε που ήσουν αυτός που ήσουν. Να ξέρεις ότι είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι που ήσουν ο άνθρωπός μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες αναμνήσεις που μου χάρισες. Ήσουν δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες. Επίσης σ΄ ευχαριστώ για όλα αυτά που μου έμαθες. Σ’ ευχαριστώ που με άφηνες να σχηματίζω τη δική μου γνώμη και να παίρνω τις δικές μου αποφάσεις. Σ΄ ευχαριστώ που μου έμαθες το ήθος, την αξιοπρέπεια και την περηφάνια. Τέλος, σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες την τεράστια σημασία της αγάπης» είπε η Χαρά Μητσοπούλου.

The post Κηδεύτηκε ο Τάσος Μητσόπουλος-Συγκινητικό το «τελευταίο αντίο» της κόρης του (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα