Θεοδωράκης: Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου

Μπορεί να υποστήριξε με άρθρα του ορισμένες πολιτικές του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου αλλά ποτέ δεν υπήρξε σύμβουλός του, τόνισε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM. Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον επέκρινε σε θέματα που αφορούν τις μειονότητες, τους μετανάστες και τη διαφάνεια.

«Το “Ποτάμι” δεν έρχεται για να κάνει ξανά πρωθυπουργό

τον Σαμαρά, ούτε να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα. Το “Ποτάμι” έρχεται για να πείσει μερικούς ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική», αποκάλυψε, ενώ σημείωσε ότι είχε δεχθεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, πριν τις εκλογές του 2012. «Δεν μπήκα στην πολιτική για να βγάλω λεφτά. Όταν είσαι στα 50 σου και αφήνεις ένα επάγγελμα που σου δίνει λεφτά, δεν φεύγεις. Αν ήθελα να βγάλω λεφτά, θα έμενα στη δημοσιογραφία», σημείωσε.

Με αφορμή το χαμηλό προεκλογικό κόστος του Ποταμιού, είπε: «Γεννήθηκε ξανά η έννοια του εθελοντή στα κόμματα. Δεν έχουμε διαφημιστική εταιρεία και δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να βγάλει τα συνθήματά μας για εμάς. Να σκεφτείτε, αντί για εκλογικά κέντρα θα στήσουμε σκηνές τις οποίες αγοράσαμε με 63 ευρώ τη μία. Έτσι δεν θα δώσουμε τα 70.000 ευρώ για εκλογικά κέντρα που θα έπρεπε να δώσουμε για όλη την Ελλάδα, θα δώσουμε 3.000», δήλωσε ο αρχηγός του Ποταμιού επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι τα κόμματα δεν θα έπρεπε να πάρουν προεκλογική επιχορήγηση. «Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος αποφάσισαν να δώσουν επτά εκατομμύρια στα κόμματα για τις εκλογές. Τα δύο μεγάλα κόμματα παίρνουν αυτή τη στιγμή εκατομμύρια για να διεξάγουν έναν προεκλογικό αγώνα. Δεν υπάρχει κανένας. Αυτά τα λεφτά αντιστοιχούν σε 15.000 επιδόματα. Πρέπει να αποφασίσουμε ποιες είναι οι προτεραιότητές μας».

Πηγή φωτο eurokinissi

The post Θεοδωράκης: Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα