Θεοδωράκης: Οι πολίτες θα επιλέξουν τους ευρωβουλευτές του «Ποταμιού»

Πρωτοτυπεί το « Ποτάμι» με την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη να ζητά από τους πολίτες να εισηγηθούν εκείνοι τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος. Ήδη ετοιμάζεται ηλεκτρονική φόρμα, στην οποία ο καθένας θα μπορεί να επιχειρηματολογήσει για την πρότασή του, ενώ θα απαγορεύεται σε κάποιον να αυτο-προταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή».

Ακόμη ο Θεοδωράκης θα προσκαλέσει στο potami.gr τους δυνάμει ψηφοφόρους του όχι μόνο να γίνουν μέλη του κόμματος (με δωρεάν

εγγραφή στην ιστοσελίδα), αλλά να δηλώσουν τον τομέα δράσης τους, προκειμένου να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των θέσεων του κόμματος. Με απλά λόγια, θα παραδεχθεί εμπράκτως ότι θα ήταν αφύσικο για ένα νεοσύστατο κόμμα να έχει ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα προβλήματα και θα ζητήσει από τους πολίτες να συνδιαμορφώσουν τις μελλοντικές προγραμματικές δεσμεύσεις του.

Οι επιτελείς του «Ποταμιού» έχουν ήδη καταλήξει και σε 9 τομείς στους οποίους ο καθένας θα μπορεί εθελοντικά να προσφέρει τις γνώσεις του και τις προτάσεις του. Είναι οι: Οικονομίας - Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκής Ένωσης - Διεθνών Σχέσεων, Κοινωνικού Κράτους - Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημόσιας Διοίκησης – Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαίδευσης – Πολιτισμού, Υγείας – Ασφάλισης, Θεσμών – Δικαιοσύνης, Περιβάλλοντος, και Οργάνωσης – Πολιτικού Σχεδιασμού.

Πηγή φωτογραφίας eurokinissi

The post Θεοδωράκης: Οι πολίτες θα επιλέξουν τους ευρωβουλευτές του «Ποταμιού» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα