Θέλει να μηνύσει τον υπουργό…

Φαρμακοποιός στο επάγγελμα και συγγραφέας τις τελευταίες ημέρες «κόβει» βόλτες με το αυτοκίνητό του, που σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις, και συγκεντρώνει υπογραφές πολιτών προκειμένου να υποβάλλει μήνυση εναντίον του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Ο Γιώργος Πενταράκης, είναι μάλιστα αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προκειμένου να βάλει τέλος στην πολιτική που ακολουθείται στο χώρο της υγείας.

Στο κείμενό του, που ζητά από τους περαστικούς να το υπογράψουν ο ίδιος αναφέρει:

« ΤΟ ΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΑΚΟΥΣ;

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΤΟΣ,

ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ, ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΡΑΙΟΣ

ΘΑ ΠΙΕΣΕΙΣ μαζί μας με ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την αδράνειά της στην αισχροκέρδεια των πολυεθνικών και των σούπερ μάρκετ;

ΘΑ ΠΙΕΣΕΙΣ μαζί μας με ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ το Υπουργείο Ανάπτυξης για τα μπλοκαρισμένα από τα συμφέροντα, την γραφειοκρατία και την διαφθορά επενδυτικά σχέδια δισεκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα να χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας;

ΞΕΚΙΝΑΜΕ! Θα έρθεις μαζί μας;

Θα συναντήσεις πολίτες που υποτάσσονται στην κοινή λογική και το αυτονόητο και γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Όταν οι υπεύθυνοι θα ταμπουρώνονται στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δεν θα μας απαντούν, θα τους αντιμετωπίζουμε με πρωτότυπους και έξυπνους τρόπους.

Αποκλείεται να μας αγνοήσουν. Κηρύσσουμε την «Επανάσταση Έργου»! Του δημιουργικού, του χρήσιμου, για το πιο ευλογημένο οικόπεδο στον κόσμο, με τους πιο ακαλλιέργητους κοινωνικά κατοίκους. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΦΛΥΑΡΙΕΣ. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια! Εάν ασπάζεσαι το αυτονόητο, σε χρειαζόμαστε, σε χρειάζεται το λαβωμένο κράτος, θα σε καμαρώνει αργότερα το παιδί σου! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!»

Πηγή: www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα