«Μίνι» καύσωνας σήμερα, καμίνι η Αθήνα – «Πήχτρα» από νωρίς οι παραλιακοί δρόμοι (live η κίνηση στους δρόμους)

Βάλτε το μαγιό σας, πάρτε το αντηλιακό σας και τρέχτε να προλάβετε ξαπλώστρες καθώς άκρως… καλοκαιρινός αναμένεται να είναι ο καιρός για αυτό το Σαββατοκύριακο! Ο υδράργυρος αναμένεται να κινηθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ενώ ήδη ξεκινούν να πήζουν οι παραλιακοί δρόμοι της πρωτεύουσας, μιας που άπαντες πραγματοποιούν άρον άρον εξορμήσεις στις πλησιέστερες παραλίες.

Δείτε ΕΔΩ την κίνηση που επικρατεί στους δρόμους, για να ξέρετε πώς να κινηθείτε και ποιους δρόμους να αποφύγετε!

Ειδικά

στην Αθήνα αλλά και στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, η ζέστη θα είναι ιδιαίτερα έντονη και λόγω της τριήμερης διάρκειάς της, οι κάτοικοι των αστικών κέντρων θα βρεθούν για άλλη μια φορά στο γνωστό αφόρητο περιβάλλον ενός καύσωνα, κάτι το οποίο θα πρέπει να τους κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς, όπως και αν αποφασίσουν να χαρούν το διήμερό τους. H θερμοκρασία στην πρωτεύουσα, αναμένεται να κυμανθεί από 28 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Καλό καιρό αλλά και κάποιες σποραδικές καταιγίδες αναμένεται να κάνει μετά το μεσημέρι κατά τόπους, στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίοι οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα