«Θα γκρεμίσουμε τα διόδια αν υπάρξουν αυξήσεις!»

Με «άγριες διαθέσεις» θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα κινητοποιήσεις οι Δήμοι Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού που εναντιώνονται στο ενδεχόμενο αύξησης των διοδίων.

Συγκεκριμένα με κοινοί απόφαση των τριών δήμων κατόπιν εκτάκτων συνεδριάσεων αποφασίστηκε η έναρξη κινητοποιήσεων ενάντια στην υποφαινόμενη αύξηση κατά 60% των διοδίων.

Η πρώτη κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή και συγκεκριμένα στις 11:30 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση και ενδεχομένως αποκλεισμός των διοδίων της Εθνικής Οδού.

Ο Δήμος Ωρωπού σε μία «θυελλώδη» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

αποφάσισε την έναρξη σχετικών κινητοποιήσεων.

Στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου έγινε λόγος για «άδικη και άνιση μεταχείριση των δημοτών» αφού καλούνται να «πληρώσουν τη διαδρομή Ωρωπός – Αθήνα έως 7 ευρώ».

Μάλιστα στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Ωρωπού είπε πως εάν περάσει η αύξηση 60% θα φτάσουν στο σημείο να γκρεμίσουν τα διόδια!

Όπως πιστεύουν σε περίπτωση νέας αύξησης των διοδίων ο Δήμος Ωρωπού θα οδηγηθεί σε «μαρασμό» αφού τα διόδια είναι ήδη δυσβάσταχτα και κανείς δεν θα έχει λόγο να επισκεφθεί την πόλη.

The post «Θα γκρεμίσουμε τα διόδια αν υπάρξουν αυξήσεις!» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα