Τέλος ο Πεδουλάκης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Οι κακές εμφανίσεις των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να λάβει άμεσα μέτρα για να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση προχώρησε σήμερα στη λύση

της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος «πληρώνει» την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο Top 16 της Ευρωλίγκας, με αποκορύφωμα την χθεσινοβραδινή ήττα από την αδιάφορη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία μπορεί να στοιχίσει την πρόκριση του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός και Πεδουλάκης ανανέωσαν τη συνεργασία τους στα τέλη της περασμένης περιόδου. Ο Έλληνας τεχνικός όμως, στην δεύτερη σεζόν του στο «τριφύλλι», δεν μπόρεσε να κάνει την ομάδα να αποδώσει τα αναμενόμενα, παρά την ενίσχυσή της το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στη διάρκεια της περιόδου.

Μετά τον αγώνα με τους Βάσκους πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του «τριφυλλιού» με τον Αργύρη Πεδουλάκη κι αποφασίστηκε το «διαζύγιο», καθώς θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές η καλύτερη λύση.

Στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ελλάδας (2013, 2014) κι ένα πρωτάθλημα (2013). Το ρεκόρ του την περσινή σεζόν ήταν 22-4 στην κανονική περίοδο της Α1, 8-0 στα πλέι οφ και 3-0 στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας. Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη».

The post Τέλος ο Πεδουλάκης! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα