Τελειώνει με ανανεώσεις και πάει Αυστρία

Η αποστολή του Παναθηναϊκού “πετάει” την Δευτέρα που μας έρχεται για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το καλό για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πως θα έχει στη διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές για να δουλέψει, ενόψει των προκριματικών του Τσαμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι θέλουν να βρεθούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στη φάση των Play off, για να μπουν στα ταμεία 2.5 εκ. ευρώ.

Βέβαια για να συμβούν όλα πρέπει το ρόστερ να είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις μα βασικούς ποδοσφαιριστές και να έει ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, έστω και τυπικά, στον αέρα βρίσκονται οι περιπτώσεις των: Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σπυρόπουλου, Κουίνσι.  Οι δυο πρώτοι έχουν συμβόλαιο, αλλά γίνεται προσπάθεια να μειωθεί στο μισό, οι δυο επόμενοι είναι στο “ναι μεν αλλά…”, ενώ για τον τελευταίο είναι θέμα ομάδας (αν θα τον δώσει πάλι δανεικό με τα ίδια χρήματα).

Μέχρι την Δευτέρα θα ξέρουμε

Ο τίτλος τα λέει όλα. Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης και Κουίνσι θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά τη στάση τους και να πέσουν υπογραφές, για να ακολουθήσουν τους συμπαίκτες τους στην προετοιμασία (ο Κατσουράνης ξεκουράζεται λόγω Euro).

Για τον Κάρα καλό είναι να περιμένουμε λίγο. Ο ίδιος θέλει να μείνει φυσικά, όμως αν δεν μιλήσουν με τον Φερέιρα (δεν γνωρίζουμε αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα), τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πρέπει και ο Πορτογάλος να δει με διαφορετικό μάτι τον έμπειρο άσο.

Τέλος όσον αφορά τις μεταγραφές δεν αποκλείεται να δούμε άλλη μία μέχρι την Δευτέρα! Σε ποια θέση θα είναι δεν γνωρίζουμε ακόμα, όμως υπάρχει ακόμα κενό στο κέντρο της άμυνας και φυσικά στα χαφ. Όχι στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο δημιουργικό, αφού λείπει ο παίκτης που θα κάνει το παιχνίδι των πράσινων.

Πηγή:sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα