Τατσόπουλος: Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι Χρυσαυγίτες

Για τις «βροντερές» δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, αναφορικά με τον Κολοκοτρώνη, αλλά και για την αντιπαράθεσή του με τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε χωρίς ενδοιασμούς.

Σχετικά με τον Κολοκοτρώνη και τα όσα του προσάπτουν είπε: «Αυτό με τον Κολοκοτρώνη είναι ένας μύθος

που δεν έχω πει. Ο Κολοκοτρώνης ήταν τα πάντα εκτός από αδερφή»,

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για τη λογομαχία του με τη Χρυσή Αυγή. «Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να απευθυνθώ σε αυτούς» είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πολιτική, αλλά και στο πως βρέθηκε να είναι υποψήφιος και τελικά να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Με τον ΣΥΡΙΖΑ έπιασα επαφή τον Ιανουάριο. Πήρα τηλέφωνο τη Ρένα Δούρου και εκείνη με έφερε σε επαφή με το κόμμα. Την ήξερα από τα πάνελ».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καταγωγή, το αλλαγμένο επώνυμό του και την οικογένειά του. «Είμαι υιοθετημένος» είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας πως δεν ξέρει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του. «Τον πατέρα μου δεν τον ξέρω ακόμα, το έχω αφήσει ανοιχτό» και συνέχισε «νομίζω ότι δεν ξέρει ούτε η μανά μου ποιος είναι, αλλά πιθανολογούσε κάποιους!».

Σχετικά άρθρα

Κόντρα Τατσόπουλου – ΚασιδιάρηΣτα Δικαστήρια οδηγείται η κόντρα Παππά – ΤατσόπουλουΑρπάχτηκαν και βρίστηκαν Παναγιώταρος-Τατσόπουλος on-air! (Βίντεο)

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα