Ταλιμπάν: Δεν έχουμε απαγάγει εμείς το Boeing – Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε εμείς αεροπειρατεία σε ένα τέτοιο αεροσκάφος

Τη συμμετοχή τους στην υπόθεση της εξαφάνισης του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών διέψευσαν οι Ταλιμπάν, αρνούμενοι το σενάριο που τους θέλει να έχουν απαγάγει το Boeing και να το προετοιμάζουν για μια επίθεση αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου τους στο Αφγανιστάν, Zabihullah Mujahid, οι Ταλιμπάν δεν γνωρίζουν τίποτα για το πού βρίσκεται το αεροπλάνο. «Όλα έγιναν εκτός Αφγανιστάν και μπορείτε

να δείτε ότι ακόμα και χώρες με πολύ αναπτυγμένη τεχνολογία δεν ξέρουν που μπορεί να βρίσκεται. Δεν έχουμε καμία πληροφορία γιατί αυτό είναι ένα θέμα που δεν είναι εσωτερικό μας».

Μάλιστα, αναφερόμενος στο ζήτημα, ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν ήταν ακόμα πιο ειλικρινής: «Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αεροπειρατεία σε ένα τέτοιο αεροπλάνο».

The post Ταλιμπάν: Δεν έχουμε απαγάγει εμείς το Boeing – Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε εμείς αεροπειρατεία σε ένα τέτοιο αεροσκάφος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα