Τα ζώδια του Σαββάτου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Ταύρος

Αναζητείστε

νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Για να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Έχετε ιδιαίτερες σημαντικές ικανότητες πάνω στη δουλειά σας και θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να τις δείχνετε. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Οι ελεύθεροι, η διάθεση σας θα είναι παράλληλα ρομαντική και κτητική και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Στα οικονομικά σας θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον συντρόφό σας. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.

Παρθένος

Αφήστε αυτήν την περίοδο να περάσει και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σας, γι αυτό φανείτε προσεκτικοί. Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Οι σχέσεις με τον ερω

Keywords
Τυχαία Θέματα