Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός Τώρα είναι η στιγμή να τελειοποιήσετε ό, τι αφήσατε εκκρεμές μες στη βδομάδα, Κριοί. Μπορεί να μην σας το λένε ευθέως, αλλά τα κοντινά σας πρόσωπα περιμένουν το ιδανικό από σας, και καλό είναι να τους το δώσετε τώρα. Οριοθετήστε το πεδίο δράσης σας στα ερωτικά. Δεν είναι ανάγκη να είστε διαθέσιμοι σε όλους.

Ταύρος Η αισιοδοξία που σας χαρίζει η Αφροδίτη, σας βοηθάει να ξεπεράσετε χωρίς υστερίες και στεναχώριες ένα ερωτικό ειδύλλιο που απέτυχε. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές, Ταύροι. Μην εγκλωβίζεστε σε ματαιωμένες προσδοκίες. Απολαύστε τη διαδρομή σας στα επαγγελματικά.

Η εξέλιξή σας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη και το άγχος περιττό.

Δίδυμος Οι ιδέες σας τραβάνε πολύ κόσμο προς το μέρος σας τώρα, κι αυτό είναι κάτι που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας, αν τις εκφράσετε με μετριοπάθεια και ευγένεια. Προς θεού, μην κάνετε το λάθος να τις επιβάλετε σε κάποιον, ακόμη κι αν αυτός τις βρίσκει άκρως ελκυστικές. Ο Ερμής σας αποπροσανατολίζει προσωρινά, αλλά ο δρόμος σας είναι ένας και δεν χάνεται.

Καρκίνος Οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι το δυνατό σας σημείο αυτές τις μέρες, Καρκίνοι, και το ξέρετε καλά. Οι παρεξηγήσεις και οι μικροκαυγάδες παραμονεύουν σε κάθε σας κοινωνική επαφή, γι’ αυτό καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Σε στασιμότητα τα ερωτικά σας, παρά τις προσπάθειες ορισμένων για το αντίθετο. Μια κατάσταση που ξεκίνησε με αβεβαιότητα, επιτέλους παγιώνεται.

Λέων Οι διαφωνίες είναι το δημιουργικό κομμάτι της καθημερινότητας, αλλά όταν ξεπερνούν το αναγκαίο μέτρο, καλό είναι να τις περιορίζετε δυναμικά, Λέοντες. Βγάλτε από τη ζωή σας τα άτομα που τρέφονται από τις εντάσεις. Οι Αιγόκεροι σας προσεγγίζουν με φιλικές διαθέσεις τώρα. Προσπαθήστε να μην τους πάρετε από τα μούτρα, ό, τι κι αν σας πουν για να σας πλησιάσουν.

Παρθένος Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις δεν μπορούν να συντηρηθούν μόνες τους, Παρθένοι, αλλά ούτε και με μονομερείς προσπάθειες της άλλης πλευράς. Οφείλετε να ενδιαφερθείτε εξίσου για ό, τι με κόπο χτίσατε, αν δεν θέλετε να το δείτε να γκρεμίζεται συθέμελα. Ο Κρόνος αυξάνει τις επαγγελματικές σας ευθύνες με ραγδαίους ρυθμούς. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Ζυγός Οι αλλαγές στον ερωτικό ορίζοντα είναι αναπόφευκτες, Ζυγοί, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αρχίσετε να προσαρμόζεστε σ’ αυτές, έστω και νοερά. Γίνεται πλέον σαφές ότι οι απαιτήσεις σας από το/ τη σύντροφό σας δεν μπορούν να κυμαίνονται στα επίπεδα που κυμαίνονταν κάποτε. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν χρησιμοποιείτε συγκοινωνίες.

Σκορπιός Η ίντριγκα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ερωτικών σας δρωμένων αυτό το διήμερο, και η κατάσταση επιδεινώνεται περαιτέρω λόγω της αρνητικής επίδρασης της Σελήνης. Μην πιστεύετε ό, τι φτάνει στα αυτιά σας, Σκορπιοί, ακόμη κι αν το έχετε ανάγκη. Ένας Ιχθύς προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή. Σταματήστε να τον αγνοείτε τόσο επιδεικτικά.

Τοξότης Ίσως τελικά, τα πρόσωπο από το οποίο ζητάτε απαντήσεις να μην είναι το κατάλληλο για να σας τις δώσει, Τοξότες. Έχει έρθει η ώρα να ψαχτείτε και αλλού, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ρίχνετε μαύρη πέτρα πίσω σας. Δώστε σε εκείνον που σας πολιορκεί αδιάκοπα, την ευκαιρία να σας αποδείξει κατά πόσο εννοεί όσα λέει.

Αιγόκερως Η απομόνωση από το ευρύτερο σύνολο που συνήθως σας περιβάλλει, δεν είναι και το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να σας συμβεί. Αντιθέτως, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα με καθαρό νου, μακριά από την επιρροή παραγόντων που ενδέχεται να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε έναν παλιό έρωτα.

Υδροχόος Μην αποκλείετε ασυζητητί μια νέα ερωτική προοπτική, απλώς επειδή δεν σας έτυχε στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. Εξετάστε με προθυμία κάθε τι νέο που προκύπτει τώρα στη ζωή σας, χωρίς να δεσμευτείτε απέναντί του πρόωρα. Τα επαγγελματικά σας παίρνουν μια ασυνήθιστη τροπή, φέρνοντας σας ενώπιον ενός ηθικού διλήμματος. Ώρα να βάλετε μπρος τα ισχυρότερα εκφραστικά σας μέσα.

Ιχθύς Οι ιδέες σας αξίζουν περισσότερο απ’ όσο νομίζετε, αλλά μερικές φορές, οι ιδέες των άλλων είναι αυτές που επικρατούν. Αποδεχτείτε το, και προχωρήστε παρακάτω χωρίς πικρία, Ιχθείς. Ο τροχός θα γυρίσει σύντομα. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας- μη βιαστείτε, ωστόσο, να βάλετε ταμπέλες σε καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα