Τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός: Η διαμάχη ανάμεσα σε ισχυρές συναισθηματικές παρορμήσεις οργής μέσα σας και στην αναγκαιότητα να φανείτε «μετρημένοι» και χαλαροί στο εξωτερικό περιβάλλον, σας διχάζει. Λειτουργήστε με τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας έτσι λάθος κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας εκθέσουν και θα σας γεμίσουν ενοχές. Η τήρηση του μέτρου με την όψη Άρη – Κρόνου είναι για εσάς αυτή την περίοδο το κλειδί.

Ταύρος: Σήμερα με την όψη Ήλιου – Ποσειδώνα, να είστε σε εγρήγορση σε κάθε τομέα. Δεν είναι όλες οι προτάσεις που παρουσιάζονται προσοδοφόρες. Κάποιες από αυτές ενέχουν παραπληροφόρηση, διαστρεβλώσεις,

πλάνες αλλά και σημαντικές ελλείψεις. Συναισθηματικά, μην ενδώσετε σε σχέσεις που στερούνται ρεαλιστικών υποδομών, αλλά μην επιχειρήσετε να προβείτε σε ατασθαλίες και εξαπατήσεις.

Δίδυμοι: Εκκρεμότητες του παρελθόντος και αλήθειες που δε λέγονται από μέρους σας ξεκάθαρα, είναι αυτό που οδηγεί τα πράγματα στο παρόν σε εντάσεις και ρήξεις. Ξεκαθαρίστε, αρχικά με τον εαυτό σας και έπειτα με το περιβάλλον σας τι πραγματικά είναι αυτό που επιθυμείτε. Συζητήσεις και επαφές που προκύπτουν με την ευνοϊκή όψη Σελήνης – Κρόνου προωθούν θετικά ξεκαθαρίσματα, ωθώντας σας προς αυτή την κατεύθυνση.

Καρκίνος: Οι σημαντικές διαφοροποιήσεις μέσα σας είναι το κλειδί για τις αλλαγές που επιζητάτε αυτή την περίοδο. Η ανάγκη για ώριμες και πιο ενήλικες επιλογές, δείχνει πλέον να είναι απόλυτα αναγκαία. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα και αποφύγετε να κρυφτείτε πίσω από ρόλους και παιδικά σενάρια. Παρατηρείστε με ανοιχτό μυαλό τα όσα συμβαίνουν. Παραδεχτείτε αλήθειες και μην πολωθείτε πίσω από επιλογές που έχουν αποδείξει την δυσλειτουργία τους.

Λέων: Χειριστείτε σήμερα με προσοχή και ωριμότητα δικές σας λάθος συμπεριφορές, καταρχήν παύοντας να τις επαναλαμβάνετε και στη συνέχεια απαλλάσσοντας από αυτές τη ζωή σας. Με την όψη Ήλου – Ποσειδώνα να καραδοκεί, αποφύγετε υπερβολές, χαώσεις, καταχρήσεις αλλά και επικίνδυνες εξιδανικεύσεις που συχνά σας έχουν οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Παρθένος: Ευθύνες και προβλήματα τρίτων σας ανάγκασαν να πάρετε λάθος δρόμο στο παρελθόν, γι’ αυτό και τα οράματα και οι προσπάθειές σας για ένα καλύτερο μέλλον οδηγήθηκαν συχνά σε αποτυχία. Οι ευμενείς όψεις της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας ζητούν να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε τους τρόπους που θα θέλατε να εξελιχθούν βασικοί τομείς της ζωής σας. Διαφοροποιηθείτε.

Ζυγός: Σημαντικά γεγονότα σας υπενθυμίζουν σήμερα, με την όψη Άρη – Κρόνου, ότι η αναγκαιότητα σημαντικών αλλαγών είναι πλέον πασιφανής. Σημαντικό είναι όμως να αλλάξετε αυτό που μπορεί να αλλάξει, και να μην δράσετε παρορμητικά εστιάζοντας σε ανέφικτες αλλαγές. Εκμεταλλευτείτε την θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο αλλά και της Αφροδίτης με τον Χείρωνα για να λάβετε υποστήριξη, αποφεύγοντας παλινδρομήσεις σε λάθος επιλογές του παρελθόντος.

Σκορπιός: Δώστε σήμερα ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις με το σύντροφό σας, μοιράζοντας ώριμα τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα και επαναξιολογώντας κατά πόσο το όραμα σας συγκλίνει. Ο Άρης σε όψη με τον Κρόνο, σας εφιστά την προσοχή σε ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα, που εύκολα μπορούν να οδηγηθούν σε εντάσεις και χαώσεις αν θελήσετε να επιβληθείτε στους άλλους με στόχο να τους αλλάξετε τις «πεποιθήσεις».

Τοξότης: Συναισθηματικές σχέσεις που ενδεχομένως εμπλέκονται σε πρακτικά ζητήματα και σας επιφορτίζουν με πιέσεις που δεν σας αναλογούν, προκαλούν τον θυμό σας. Με την βοήθεια της Σελήνης και του Ερμή, ξεκαθαρίστε μέσα σας έως που είστε διατεθειμένοι να στηρίξετε τους άλλους, και με τον τρόπο σας βάλτε σταδιακά τα όρια σε προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις που σας κουράζουν.

Αιγόκερως: Η σημερινή μέρα σας ασκεί πίεση που επιφέρουν εξωτερικές καταστάσεις αλλά και εσωτερικές διεργασίες που εμπλέκονται με τον επαγγελματικό και συναισθηματικό σας τομέα. Με τον Άρη σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο, μη βιαστείτε να περάσετε σε κριτική προς συνεργάτες ή κοντινά πρόσωπα προσπαθώντας να τους αλλάξετε, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε να απολογείστε για τη συμπεριφορά σας.

Υδροχόος: Αντιφατική η σημερινή ημέρα. Απ’ τη μια οι θετικές όψεις της Σελήνης σας δημιουργούν συναισθηματική ανάταση και εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Απ’ την άλλη, δώστε προσοχή σε εξιδανικεύσεις, πλάνες και χαώσεις. Χειριστείτε έξυπνα και θαρραλέα ανατροπές και αποφύγετε ρήξεις και αντιπαραθέσεις, με τον με τον Ήλιο απέναντι σας σε όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας.

Ιχθείς: Απαλλάξτε σήμερα από εξιδανικευμένες προσδοκίες σχέσεις και πρακτικές σας υποθέσεις και αναλάβετε με ρεαλισμό και ευθύνη να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, με την κατανόηση πως ο μόνος που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας. Αποφύγετε, με την όψη Ήλιου – Ποσειδώνα να φαντάζεστε του άλλους όπως θέλετε εσείς, γιατί θα οδηγηθείτε να νιώσετε απογοήτευση και προδοσία. Η Αφροδίτη απέναντι σας, σας φέρνει κοντά φίλους που σας προσγειώνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα