Τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Δεν είναι καλή ιδέα να προσεγγίσετε επιθετικά τους επαγγελματικούς σας αντιπάλους σήμερα. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας και προωθήστε το συμφέρον σας εμμέσως. Οι καυγάδες δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά. Αφήστε τους Τοξότες να σας παράσχουν τη βοήθεια που πιστεύουν ότι χρειάζεστε. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτή την επαφή.

Ταύρος Μια νέα αγορά θα σας ανεβάσει τη διάθεση κατακόρυφα. Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγετε από την

ψυχολογική καταχνιά των τελευταίων ημερών, Ταύροι. Το θέμα είναι να πάρετε απόφαση ότι θέλετε να γυρίσετε σελίδα. Θετικά τα πρώτα σημάδια ενός καινούργιου φλερτ. Προσοχή όμως, η πίεση από ή προς εσάς μόνο κακό μπορεί να κάνει.

Δίδυμος Το γεγονός ότι οι φίλοι σας έχουν αποδεχτεί την κυκλοθυμία σας δε σημαίνει ότι σας συμφέρει να επαναπαυθείτε σ’ αυτή. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας της προσωπικής σας αλλαγής, Δίδυμοι, αλλά θα πρέπει να τον κάνετε. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Εκτιμήστε τις νέες προοπτικές σας με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία.

Καρκίνος Οι συγκρούσεις στο πλαίσιο των διαπροσωπικών σας σχέσεων είναι αναμενόμενες σήμερα, μιας και ο Άρης καλλιεργεί κλίμα ανταγωνισμού σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Μην αφήσετε, όμως, την κατάσταση να ξεφύγει απ’ το όριο. Δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε ένα άτομο που σας τη ζητάει απεγνωσμένα και δείχνει να την αξίζει.

Λέων Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν σήμερα, αλλά δεν πρέπει να τους δώσετε σημασία, Λέοντες. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας (κυρίως τους ερωτικούς), όσο ακραίοι κι αν μοιάζουν σε κάποιους. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν μένετε στην πόλη. Προτιμήστε να κινηθείτε μαζί με έμπιστα πρόσωπα.

Παρθένος Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα, κι εσείς οφείλετε να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Μη θυσιάσετε την όρεξη και το ταλέντο σας στο βωμό του βολέματος και της άνεσης. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα ειδύλλιο που είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα.

Ζυγός Μην κυνηγήσετε τώρα την πολυπόθητη αλλαγή στα επαγγελματικά σας. Η συγκυρία δεν ευνοεί τις ανατροπές, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμα εκείνο το σημάδι που θα σας δείξει ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Μείνετε κοντά στην οικογένεια- σας χρειάζεται κι ας μην το παραδέχεται. Δεν υπάρχει, βέβαια, λόγος ανησυχίας.

Σκορπιός Οι σχέσεις σας με τα άτομα μικρότερης ηλικίας περνούν από κρίσιμη φάση τώρα, αλλά η λύση του προβλήματος δεν βρίσκεται όσο μακριά πιστεύετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις. Άνοδος στα οικονομικά σας, μετά από ένα διάστημα αβεβαιότητας. Αντισταθείτε στις καταναλωτικές σας παρορμήσεις, όμως, μέχρι η κατάσταση να αποκρυσταλλωθεί.

Τοξότης Αρκετή υπομονή κάνατε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο,Τοξότες. Όση αδυναμία κι αν του έχετε, έχει έρθει η ώρα να γυρίσετε σελίδα και να μην το συμπεριλάβετε στην επόμενη. Ο καθένας παίρνει το κομμάτι που του αναλογεί. Δώστε περισσότερη σημασία στις καινούργιες γνωριμίες σας, ειδικά στο βαθμό που αυτές γίνονται με ερωτική πρόθεση.

Αιγόκερως Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, απομακρύνοντάς σας από κάποια άτομα και επανασυνδέοντάς σας με άλλα. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να δεχτείτε μια συγγνώμη που ζυμώνεται εδώ και πολύ καιρό. Οι ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας εμμέσως, είναι οι σημαντικότερες. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω.

Υδροχόος Για μια φορά, σταματήστε να κυνηγάτε με μανία τον έρωτα και αφήστε τον να σας βρει μόνος του. Έχετε πολλά να σκεφτείτε, Υδροχόοι, οπότε η απομάκρυνση από την ενεργό δράση μόνο καλό μπορεί να σας κάνει, στην παρούσα φάση. Πρόοδος σε ένα ακαδημαϊκό ζήτημα που είχε μείνει στάσιμο. Δώστε στον εαυτό σας τα απαραίτητα εύσημα.

Ιχθύς Σταθερά τα ερωτικά σας, αλλά κάτι μέσα σας σας τρώει, χωρίς να ξέρετε το γιατί. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να ψαχτείτε σε κάτι διαφορετικό; Δεν είναι ανάγκη, πάντως, να αποκηρύξετε το παρελθόν σας. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να επιλύσετε μια παρεξήγηση στο πεδίο των επαγγελματικών. Μην αφήσετε ένα τόσο μικρό θέμα να διογκωθεί. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα