Τα στήθη της Irina Shayk… και τα τρία γουρουνάκια! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι φωτογραφίες ανέβασε η Irina Shayk μετά από μια κουραστική μέρα στο νησί Exuma στις Μπαχάμες,αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο μιας μυστικής εργασίας.

Η 28χρονη καλλονή ανέβασε ένα selfie στο Instagram όπου απεικονίζεται με αποκαλυπτικό λευκό μαγιό το οποίο αναδεικνύει το στήθος της.

Σε άλλες φωτογραφίες, η μελαχρινή Irina παίζει με τα κύματα φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μαγιό. Μαζί της ήταν και τρια γουρούνια που δεν έδειχναν να ενοχλούνται από την ανθρώπινη παρουσία στην παραλία «Big Beach», στο νησί Exuma. Σύμφωνα με το θρύλο τα ζώα μεταφέρθηκαν στο νησί πριν χρόνια από ναυτικούς οι οποίοι τα έβλεπαν ως πηγή τροφής.

Το μοντέλο πρωταγωνιστή στην ταινία του Ηρακλή με τον μυώδη παλαιστή Dwayne Johnson. Στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο, η Ιρίνα έχει τον ρόλο της πριγκίπισσας Μέγαρα, η οποίος , στην Ελληνική μυθολογία , ήταν η μεγαλύτερη κόρη του Κρέοντα, βασιλιά της Θήβας.

Η ερμηνεία του Ratner μας γυρίζει 1400 χρόνια πριν όταν ο Ηρακλής εκτέλεσε τους δώδεκα άθλους και στη συνέχεια έγινε μισθοφόρος μαζί με μερικούς ομοϊδεάτες πολεμιστές.

Άλλες φωτογραφίες

The post Τα στήθη της Irina Shayk… και τα τρία γουρουνάκια! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα