Τα σενάρια υποψηφιοτήτων στον Πύργο

Έντονα είναι τα σενάρια και οι φήμες που ακούγονται για την διεκδίκηση του δήμου Πύργου και δείχνουν ότι ξεκινά μια «έντονη χρονιά» για την πόλη της Πελοποννήσου.

Κατ’ αρχήν θεωρείται σίγουρο ότι τον δημαρχιακό θώκο θα διεκδικήσει, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο νυν δήμαρχος Μάκης Παρασκευόπουλος.

Ωστόσο φαίνεται να έχει έντονες ενδωπαραταξιακές αντιπαλότητες. Από την μια ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος δείχνει έντονο ενδιαφέρον αλλά έχει δηλώσει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι αν είναι ξανά υποψήφιος ο Παρασκευόπουλος, δεν πρόκειται να τεθεί απέναντί του. Αν όμως αποσυρθεί ο νυν δήμαρχος,
είναι όλα ανοιχτά… Αντίθετα ο έτερος αντιδήμαρχος, Βασίλης Παναγόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα «περιμένει» τις προθέσεις του νυν δημάρχου. Ακόμη πρέπει να σημειώσουμε ότι ενδιαφέρον για το αξίωμα του δημάρχου Πύργου έχει εκδηλώσει και ο πρώην βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος.

Στις άλλες παρατάξεις τώρα, στην πόλη ακούγεται ότι ο Τάκης Δημητρουλόπουλος κάνει προσπάθειες να προσεταιριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό επίπεδο, αλλά αυτή η προσπάθεια προς στιγμήν προσκρούει στην άρνηση ορισμένων τοπικών στελεχών.

Ακόμη υποψηφιότητα έχει δηλώσει δημοσίως πώς θα θέσει ο πρώην δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, ενώ σε περίπτωση που τελικώς δεν κατέβει ο ίδιος, επικρατέστερος να εκπροσωπήσει την παράταξη είναι ο Γιώργος Ανδριόλας.

Τέλος, κάποια από τα σενάρια θέλουν τον πρώην πρόεδρο του ΕΒΕ Ηλείας, Άγγελο Αγγελόπουλο, να έχει προσεγγιστεί για να ηγηθεί ψηφοδελτίου του θα έχει τη στήριξη της ακροδεξιάς.

Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε…
Keywords
Τυχαία Θέματα