Τα καλύτερα του Φοίβου σε τέσσερα λεπτά

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν στην ίδια σκηνή 16 από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, χαρίζοντας ένα αξέχαστο θέαμα στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου!Το μεγάλο πάρτι στο ΟΑΚΑ -σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, σκηνογραφία Εύας Νάθενα και χορογραφίες Μαρίας Λυραράκη- άρχισε με τον μικρό Βασίλη να μας λέει «Γεια» και την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά την ομώνυμη επιτυχία της, η οποία ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και βραβεύτηκε και στο Εξωτερικό.

Κόκκινο

χαλί στήθηκε για να τραγουδήσει η Άντζελα Δημητρίου, με αντίκα Rolls Royce και «μαφιόζικο» χορευτικό βγήκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ το στάδιο αποθέωσε τον Βασίλη Καρρά.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια συναντήθηκαν επί σκηνής ο Αντώνης Ρέμος και η Μαντώτραγουδώντας το «Εμείς», ενώ η Καίτη Γαρμπή θύμισε αξέχαστα τραγούδια και έκανε τον κόσμο να τραγουδά δυνατά το «Χαμένα».

Διονύσης Σχοινάς, Δημήτρης Κόκκοτας, Θάνος Πετρέλης, Κωνσταντίνα, Νίνο, Πάνος Καλλίδης καιTUS ξεσήκωσαν επίσης με τα τραγούδια τους.

Την βραδιά έκλεισε η Δέσποινα Βανδή με το «Σήμερα», ενώ ο Φοίβος ανέβηκε στη σκηνή καιευχαρίστησε τον κόσμο, τους καλλιτέχνες και την σύζυγό του, Αιμιλία, αφιερώνοντάς της την συναυλία!Πηγή star

Keywords
Τυχαία Θέματα