Τα… “φτωχά παιδιά” της λίστας Λαγκάρντ

Τα ονόματα που περιέχονται στη λίστα Λαγκάρντ, φέρνει στη δημοσιότητα το περιοδικό «HOT DOC». Ανάμεσά τους υπάρχουν ηχηρά ονόματα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο, των τραπεζών, καθώς και άνθρωποι του δημοσιογραφικού χώρου, εκδότες, γιατροί και δικηγόροι.

Το περιοδικό δεν αναφέρει τα ποσά του κάθε καταθέτη, ούτε τον αντίστοιχο κωδικό. Το ότι κάποια ονόματα αναφέρονται στη λίστα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι

έχουν διακινήσει παράνομα τα χρηματικά ποσά ή έχουν κάνει παράνομα καταθέσεις στο εξωτερικό ή ότι φοροδιαφεύγουν. Αυτό είναι προς έλεγχο.

Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας είναι ο Γιώργος και ο Φώτης Μπόμπολας, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, οι αδελφοί Μαρινόπουλοι, οι οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα, ο Δημήτρης Κοπελούζος και η οικογένεια Μπενρουμπή. Επίσης ο Κώστας Καίσαρης, ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Αικατερίνη Βουλγαράκη, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, η σκιτσογράφος Κατερίνα Σχινά, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας και το στέλεχος του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος», Αλέξης Σκαναβής.

Αναλυτικά η λίστα σύμφωνα με το «HOT DOC»:

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα