Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέϊρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την οικογένειά της στο “Πρωινό mou” της Καθαράς Δευτέρας.

“Η μαμά μου ήταν μοδίστρα και ακολουθεί το επάγγελμά της και η μία μου η αδερφή. Η άλλη μου αδερφή είναι λογίστρια. Ο μπαμπάς μου ήταν οικοδόμος, δούλευε καλουπατζής. Μεγάλωσα πολύ φτωχικά. Δεν είχα να πάρω παπούτσια και ψώνιζα παπούτσια από τη λαϊκή. Το έχω καημό που δεν έχω πάει μια εκδρομή τριήμερη, πενθήμερη όπως τα άλλα παιδιά. Στα 13 μου μοίραζα

φυλλάδια και δούλευα πωλήτρια. Είναι κα το παράπονό μου. Με έπαιρναν για να βγάλω τη σεζόν των γιορτών, δοκιμαστικά, χωρίς να με πληρώνουν και μετά δεν με έπαιρναν. Ζούσαμε σε τόσο μικρό σπίτι που κοιμόμουν στο μπάνιο. Γιατί οι τρείς αδελφές κοιμόμασταν σε ένα δωμάτιο και ο αδελφός μου στο σαλόνι. Όταν ήθελα ησυχία για να κοιμηθώ πήγαινα στο μπάνιο. Για να έχω δικό μου χώρο, άρχισα να δουλεύω πιο σκληρά και έτσι νοίκιασα σπίτι και πήρα αμάξι με δόσεις.

Την ευκαιρία μου την έδωσε ο Κοντόπουλος και ο Γιατράκος που με είδαν και μας είπαν ότι θα μας κάνουν συγκρότημα. Πέρασα υπέροχα στο συγκρότημα 3,5 χρόνια.

Τώρα που βγάζω λεφτά μου φαίνονται μαγικές οι στιγμές της φτώχειας. Θα ήθελα να ξαναγυρίσω εκεί. Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Αγαπώ αυτό που έγινα και τον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Κατηγορούσα τους γονείς μου μικρή επειδή δεν είχαμε χρήματα. Ζούσαμε σε υπόγειο στην Καλλιθέα και ντρεπόμουνα. Τώρα οι γονείς μου αν και είναι άνεργοι, γιατί τον μπαμπά μου τον θεωρούν μεγάλο για καλουπατζή, είμαστε καλά πια. Κάνανε διακανονισμό με το δάνειο του σπιτιού και έτσι κι εγώ πήρα μια ανάσα που είχα κάθε μήνα να πληρώσω το δάνειο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα