Σύζυγος πολιτικού αρχηγού νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα στον «Άγιο Σάββα»!

Φρουρούμενη από τους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, παρέμεινε νοσηλευόμενη επί μία εβδομάδα, στο νοσοκομείο « Άγιος Σάββας», η σύζυγος κορυφαίου πολιτικού αρχηγού.

Το γεγονός κρατήθηκε μακριά από το φως της δημοσιότητας αλλά ο Lykavitos.gr γνωρίζει πάρα πολύ καλά τις κινήσεις του ζευγαριού εκεί αλλά και τους λόγους της νοσηλείας της γυναίκας.

Ο ίδιος την επισκεπτόταν καθημερινά δύο φορές και δεν εισερχόταν στο νοσοκομείο από την κεντρική είσοδο, αλλά από τη δεύτερη.

Έμπαινε

με απόλυτη μυστικότητα κι αφού πρώτα οι συνεργάτες του- παρότι ο ίδιος δηλώνει ότι απεχθάνεται τέτοιου είδους κινήσεις- του κρατούσαν το ασανσέρ, ώστε να μην περιμένει στο ισόγειο μέχρι να έλθει εκείνο.

Καθόταν μαζί της –και στις δύο καθημερινές του επισκέψεις- για μεγάλα χρονικά διαστήματα και αποχωρούσε, ακολουθώντας την ίδια μέθοδο.

Η σύζυγος νοσηλευόταν για οξύ γυναικολογικό πρόβλημα, το οποίο ανησυχούσε έντονα τους θεράποντες ιατρούς της, οι οποίοι της συνέστησαν να εισαχθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, στο οποίο υποβλήθηκε τελικά σε συγκεκριμένες και εξωνυχιστικές εξετάσεις.

Ευτυχώς τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι που να προκαλεί ανησυχία και διαγνώστηκε ότι το όλο πρόβλημα προκλήθηκε από τη χρήση ταμπόν.

ΠΗΓΗ: Lykavitos.gr

The post Σύζυγος πολιτικού αρχηγού νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα στον «Άγιο Σάββα»! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα