Σύσκεψη με θέμα την αντιπυρική προστασία


Σύσκεψη στην Ήπειρο με θέμα την αντιπυρική προστασία πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί υπό τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο περιθώριο των εργασιών του τακτικού, Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Το θέμα της σύσκεψης ήταν να εξειδικεύσει τις κεντρικές οδηγίες, σχετικά με την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν ενόψει του καλοκαιριού, που έδωσε ο Πρωθυπουργός προς τους συναρμόδιους Υπουργούς και τους επικεφαλείς των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ευκαιρία για την Ελλάδα

να προβάλλει ένα σύγχρονο και άρτια οργανωμένο κράτος αυτή την εξαιρετικά κρίσμη περίοδο, όπως χαρακτήρισε ο Υπουργός Εσωτερικών το καλοκαίρι. Ο οποίος τόνισε, ότι η συνεργασία ,ο συντονισμός των συναρμόδιων υπηρεσιών και η αποτελεσματικότητα, δημιουργούν προϋποθέσεις για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ,διότι προσδοκούνται έσοδα από τον Τουρισμό.

«Είναι σημαντικό, οι 17 εκ επισκέπτες που αναμένονται ,να φύγουν ικανοποιημένοι από την χώρα μας και να γίνουν οι πρέσβεις που θα ξαναδώσουν στην Διεθνή Τουριστική αγορά την λάμψη και την αξιοπιστία που αξίζει στην Ελλάδα».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας, Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Δήμαρχοι, αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και εκπρόσωποι των εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα