Συγγενείς Δικαστών στην υπηρεσία συμφερόντων

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Aπό τη μια πλευρά είναι δικαστικοί, όπως οι εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης. Είναι εισαγγελείς νέοι, όπως π.χ. η κ. Γνεσούλη. Εισαγγελείς που έχουν απέναντί τους θηριώδη συμφέροντα και όμως στέκονται όρθιοι και παλεύουν προσπαθώντας να επιβάλουν το αίσθημα δικαιοσύνης γενικά και όχι δικαιοσύνη για τους ισχυρούς και επώνυμους.

Τους δυο οικονομικούς τους γνωρίζει το πανελλήνιο,όπως γνωρίζει τις διώξεις που άσκησαν η τις έρευνες που διέταξαν για πανίσχυρους,όπως π.χ.

Τα δάνεια του ΜΕΓΚΑ,έρευνες για επιχειρηματίες,διώξεις για πανίσχυρους,όπως της ΔΕΗ

και της ΜΕΤΚΑ κλπ.

Στην κ. Γνεσούλη αναφερθήκαμε γιατί μας έκανε φοβερή εντύπωση οτι πολύ πριν γίνουν γνωστά το όργια στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στις άλλες Ανεξέλεγκτες Αρχές ,τότε που αυτοί ήταν πανίσχυροι και δεν τολμούσε κανείς να τους κοιτάξει στα μάτια η νεαρή εισαγγελέας έκανε πρόταση καταπέλτη για καταδίκη του πρώην προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Απέναντί της καθηγητής της Νομικής,υπεράσπιση φυσικά. Παντρεμένος με κόρη πασίγνωστου και πολύ θορυβώδους πρωην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τα μεγάλα συμφέροντα έχουν εισχωρήσει παντού.

Ενας φάκελος που έχουμε και εμείς και πολλά δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρεται στις τεράστιες αμοιβές που πήραν πρώην δικαστικοί (Ελεγκτικό Συνέδριο) απο το ΑΘΗΝΑ 2004. Ανάμεσά τους βαριά ονόματα όπως Θέμελης κλπ. Νόμιμες αμοιβές αλλά αμοιβές.

Πανίσχυρα συγκροτήματα επιχειρηματιών έχουν προσλάβει όλως τυχαίως νομικούς συμβούλους στενούς συγγενείς ανώτατων δικαστών.

Μετρήστε μόνοι σας 10 μεγάλα πανίσχυρα συγκροτήματα συμφερόντων και ΜΜΕ και ρωτήστε μας να σας πούμε ονομαστικά ποιούς στενούς συγγενείς ανώτατων δικαστών έχουν προσλάβει.Αν θέλετε αρχίστε απο το Βαγγέλη και εδώ είμαστε…

Είναι λοιπόν ανάγκη να μπει ένα φρένο στον έλεχο της Δικαιοσύνης απο συμφέροντα, κυρίως για τους χιλιάδες δικαστές, νέους και πιο μεγάλους που αγωνίζονται σε βάρος των οικογενειών τους για να βγάλουν χιλιάδες αποφάσεις σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έπεσαν και πέφτουν απο το βάρος της δουλειάς. Τελευταία η περίπτωση γνωστού και για το μεγάλο επιστημονικό του έργο Αντιεσαγγελέα του Αρείου Πάγου που κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό…

Keywords
Τυχαία Θέματα