Συνεργασία Ολυμπιακού- Unicef και παρουσίαση της φανέλας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η UNICEF ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την ανοσοποίηση παιδιών σε χώρες, όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη.

Στόχος της συνεργασίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Ελλάδα και παγκοσμίως, για την εκστρατεία της UNICEF με τίτλο “100% Campaign” για την ανοσοποίηση παιδιών,

στα οποία δεν φτάνουν τα σύγχρονα προγράμματα εμβολιασμών.

Μέσω της καμπάνιας αυτής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τοποθετήσει το λογότυπο της UNICEF στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της και θέτοντας ως στόχο τη συγκέντρωση 2 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που ισοδυναμεί με τη διάσωση 50.000 παιδιών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε : «Από την ίδρυση του Συλλόγου μας το 1925, ο Ολυμπιακός ως ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσωπεί μια ιδέα, ένα κίνημα, μια δέσμη αξιών που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ωσάν να ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Αυτές είναι οι αξίες πάνω στις οποίες θέλουμε να βασίσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη UNICEF. Είμαστε πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, και πλέον με τη UNICEF στο πλευρό μας, μπορούμε να επιτύχουμε κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, δηλαδή να βάλουμε ως προτεραιότητα μας την ευημερία των παιδιών του κόσμου!»

O πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: «Η συμμαχία μεταξύ Ολυμπιακού και UNICEF αποτελεί ένα ορόσημο για την ανθρωπιστική δράση της UNICEF Ελλάδος. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να κινηθούμε πιο γρήγορα σε ότι αφορά την προστασία παιδικών ζωών, της προώθησης των παιδικών δικαιωμάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και της συμβολής στην προστασία των παιδιών παγκοσμίως. Δίνουμε ελπίδα σε χιλιάδες παιδιά».

The post Συνεργασία Ολυμπιακού- Unicef και παρουσίαση της φανέλας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα