Βοστώνη: Πανηγυρισμοί μετά τη σύλληψη και του δεύτερου βομβιστή (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη αργά τη νύχτα, έπειτα από μια μαραθώνια αστυνομική επιχείρηση , ο 19χρονος βομβιστής της Βοστώνης, Τζοκάρ Τσαρνάγεφ.

Ο νεαρός κρυβόταν στην πρύμνη ενός σκάφους το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού στο Watertown.

Ο δεύτερος ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς τραυματίστηκε

στο λαιμό και στο πόδι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Οι αρχές έφτασαν στον δράστη έπειτα από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία ένας κάτοικος, ο οποίος είδε αίμα κοντά στο σκάφος.

«Συνελήφθη!!! Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος. Η έρευνα ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε και η δικαιοσύνη νίκησε. Ο ύποπτος κρατείται», αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter η αστυνομία της Βοστόνης και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:

Με το άκουσμα της είδησης για τη σύλληψη του 19χρονου, οι κάτοικοι της Βοστώνης, που τις τελευταίες ημέρες έμοιαζε με πόλη φάντασμα, βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να πανηγυρίζουν κρατώντας αμερικανικές σημαίες στα χέρια τους.

Ο 19χρονος, μαζί με τον αδελφό του, θεωρείται υπεύθυνος για τους αιματηρούς βομβαρδισμούς, στο μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο Ταμερλάν Τσαρνάγεφ, 26 ετών, σκοτώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με την αστυνομία.

Πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις του αξιωματούχου της αστυνομίας του Νιού Μπέντφορντ, Ρόμπερτ Ρίτσαρντ, άλλοι τρεις ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση και ανακρίνονται σε σχέση με τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στη Βοστόνη.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα που «βάσει υποθέσεων πως συνεργάζονταν με τον δεύτερο ύποπτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα