Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ με Άρσεναλ- Μπάγερν και Μίλαν- Ατλέτικο Μαδρίτης

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν δοκιμάζεται στο «Emirates» του Λονδίνου με τους Άγγλους να επιδιώκουν να πάρουν άτυπη ρεβάνς από τον περσινό τους αποκλεισμό. Στον άλλον αγώνα που διεξάγεται, η Μίλαν υποδέχεται στο Σαν Σίρο την εκπληκτική φέτος Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άρσεναλ- Μπάγερν Μονάχου (21:45, ΔΤ)

Η Άρσεναλ που ψάχνει εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό της από τους Βαυαρούς και από την άλλη η Μπάγερν Μονάχουν που θέλει να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί της διοργάνωσης.

Οι «κανονιέρηδες» έρχονται από την νίκη επί της Λίβερπουλ στους «16» του Κυπέλλου με 2-1. Από τους γηπεδούχους

θα λείψουν ο τιμωρημένος Αρτέτα και οι τραυματίες Φερμέλεν, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Ντιαμπί, Κάλστρομ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά και το 4-0 επί της Φράιμπουργκ έχει «χτίσει» διαφορά 16 βαθμών από το δεύτερο στην Bundesliga. Στο Λονδίνο δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ριμπερί και Μπαντστούμπερ. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 11 Μαρτίου στην «Αλιάντς Αρένα».

Ως γηπεδούχοι απέναντι σε γερμανικές ομάδες, οι Λονδρέζοι έχουν εννιά νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ενώ η Μπάγερν επί αγγλικού εδάφους έχει τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες.

Ο Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι.

Μίλαν- Ατέτικο Μαδρίτης(21:45, Novasports2)

Στο «Σαν Σίρο» αναμετρώνται η Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Κλάρενς Ζέεντορφ και Ντιέγκο Σιμεόνε να τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωποι ως προπονητές, μετά τις μάχες τους ως ποδοσφαιριστές.

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ θα παρατάξει την ομάδα με πολλές απουσίες, καθώς οι Μοντολίβο και Μουντάρι είναι τιμωρημένοι, οι Ελ Σαράουι, Ζαπάτα,Μπίρσα και Ρομπίνιο είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι και ο Κακά, Μπονέρα και Εμανουέλσον. Επίσης ο Χόντα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο θα παραταχθεί και αυτή με προβλήματα, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο και Μανκίγιο.

Η Μίλαν ως γηπεδούχος απέναντι σε ισπανικές ομάδες έχει έντεκα νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες, ενώ η Ατλέτικο επί ιταλικού εδάφους έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.

The post Συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ με Άρσεναλ- Μπάγερν και Μίλαν- Ατλέτικο Μαδρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα