Συνάντηση «ινκόγκνιτο» το απόγευμα μεταξύ Σαμαρά – Κάρας

Συνάντηση «ινκόγκνιτο» θα πραγματοποιηθεί στις 18: 30 το απόγευμα συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του επικεφαλής της ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου Οτμάρ Κάρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου υπό άκρα μυστικότητα…

Νωρίτερα στις 16:30 θα έχει προηγηθεί συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον CEO

της Deutsche Telekom Timotheus Hottges και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ.

Επιμένει ο Οτμάρ Κάρας σχετικά με τα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Την ίδια ώρα ο Αυστριακός Ευρωβουλευτής Οτμάρ Κάρας, σήμερα υποστήριξε τα ίδια σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, διαφωνώντας εκ νέου με τον Γάλλο Ευρωβουλευτή που τον συνοδεύει.

Αφού σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σημείωσε ακριβώς τα ίδια για τον Αλέξη Τσίπρα και το τι ειπώθηκαν στην συνάντησή τους.

«Δεν είμαι εδώ για να αξιολογήσω τον Τσίπρα. Πάνω από μια ώρα τον ρωτήσαμε ποια είναι η εμπειρία σας ως ηγέτη της αντιπολίτευσης, ποιοι είναι οι στόχοι σας, ποιες είναι οι προτάσεις σας, τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα και επί μια ώρα δεν έλεγε τίποτα ο υπεύθυνος της αντιπολίτευσης. Το μόνο που δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θέλει να του δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Καμία κριτική άλλης μορφής. Το μόνο που είπε είναι ότι θα μας στηρίξει στην έκθεσή μας. Αυτό έχω να πω».

Γάλλος ευρωβουλευτής διαψεύδει τον Κάρας

The post Συνάντηση «ινκόγκνιτο» το απόγευμα μεταξύ Σαμαρά – Κάρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα