Συνελήφθη η δημοσιογράφος Δ. Κονταράκη – Μήνυση της Ραχήλ Μακρή και κατά Γ. Κουβαρά και Αλ. Σκαναβή

Η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη από τον Ελεύθερο Τύπο συνελήφθη μέσα στην εφημερίδα όπου εργάζεται μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή επειδή δημοσιοποίησε πως μέσα στη Βουλή η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ισχυριζόταν πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

είναι άδικα στη φυλακή.

Οι πληροφορίες θέλουν την κ. Μακρή να έχει προχωρήσει και σε άλλες μηνύσεις, ενώ αύριο η δημοσιογράφος Δέσποινα Κονταράκη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει κατά πόσο θα ασκηθεί δίωξη μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε η βουλευτής.

Η Δ. Κονταράκη μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου, ενώ αναζητείται και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας, Αλέξης Σκαναβής.

Το επίμαχο δημοσίευμα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής το οποίο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. θεώρησε ότι την θίγει είναι το εξής:

“Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική!

Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώ­ους εκείνους που έδιναν εντο­λές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μί­σος και οδήγησαν στις δολο­φονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν”.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Συνελήφθη η δημοσιογράφος Δ. Κονταράκη – Μήνυση της Ραχήλ Μακρή και κατά Γ. Κουβαρά και Αλ. Σκαναβή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα