Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα για την Πρωτομαγιά (ΦΩΤΟ)

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιούνται τα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Στο Σύνταγμα έχει συγκεντρωθεί και το ΠΑΜΕ. Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο

κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και άτομα του λεγόμενου Αντιεξουσιαστικού χώρου. Η πορεία τους όπως και εκείνη των ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ θα καταλήξει στη Βουλή. Αντίθετα, η πορεία του ΠΑΜΕ θα κατευθυνθεί προς την αμερικανική πρεσβεία..

Λόγω των συγκεντρώσεων, με εντολή της αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, κλειστοί παραμένουν από τις 9 το πρωί και μέχρι νεωτέρας οι σταθμοί του Μετρό, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.

«Θα θέλαμε να απευθύνουμε μήνυμα συσπείρωσης με το ΚΚΕ ώστε να γίνει πραγματικότητα η διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του λαού και όχι ξανά προς όφελος των μονοπωλίων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του συστήματος τους», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα.

Στις 12 το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης ξεκίνησε η πορεία των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και των ατόμων του λεγόμενου Αντιεξουσιαστικού χώρου. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι Πατησίων, Σταδίου έτσι ώστε να καταλήξουν στη Βουλή.

Πριν από λίγη ώρα οι συγκεντρωμένοι ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες από τους χώρους εργασίας. «Ζήτω η εργατική τάξη», φώναξαν λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας για την εργατική Πρωτομαγιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα