Στουρνάρας: Δύσκολη διαπραγμάτευση – Θέμα με τον φόρο ακινήτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου μετά την διαφωνία που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση βαδίζει με τη λογική να υπάρξει συμφωνία μέχρι την 9η Δεκεμβρίου που θα συνεδριάσει το Eurogroup.

Ο Γιάννης Στουρνάρας

εξερχόμενος του Μαξίμου δήλωσε πως «είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις αλλά βαδίζουμε με την υπόθεση συμφωνίας μέχρι την 9η Δεκεμβρίου», ενώ ερωτηθείς για τα μέτρα πρόσθεσε ότι «λόγω της αλλαγής του φόρου των ακινήτων είχαμε μια επιβάρυνση στο δημοσιονομικό κενό. Προσπαθούμε να το καλύψουμε».

Πρόσθεσε όμως ότι ούτε έχει ζητηθεί από την τρόικα ούτε υπάρχει θέμα περικοπών μισθών.

Τέλος, σε ερώτηση αν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι «όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας αλλά για λόγους ουσίας και για λόγους πολιτικούς πρέπει να βρεθεί λύση μέχρι την 9η Δεκεμβρίου και δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο προκειμένου να υπάρξει συμφωνία».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρωινή συνάντηση Στουρνάρας -τρόικας το πλήγμα ήταν κακό ενώ το απόγευμα ήταν κάπως βελτιωμένο.

Αύριο το πρωί θα υπάρξει νέα συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών.

πηγή βίντεο: enikos.gr

The post Στουρνάρας: Δύσκολη διαπραγμάτευση – Θέμα με τον φόρο ακινήτων (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα