Στοχ: Μπορούμε να πάρουμε το διπλό με τον Ολυμπιακό

Ο Μίροσλαβ Στοχ παραχώρησε συνέντευξη στα «Σπορ του Βορρά» και μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

«Ναι, μπορούμε το διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό. Mας περιμένει, πάντως, μια δύσκολη εβδομάδα. Ο προπονητής μας τονίζει ότι πάντα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Περιμένουμε καιρό αυτό το ματς, ξέρουμε τι σημαίνει

για τους φιλάθλους μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σλοβάκος.

Ο Στοχ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον στενό του φίλο Βλάντιμιρ Βάις, αλλά καιρός για περιττά πειράγματα δεν υπάρχει.

«Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, ο καθένας ξέρει σχεδόν τα πάντα για τον άλλον. Ωστόσο, και οι δύο έχουμε μπροστά μας τους αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ο Βάις θα παίξει για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς τον αγώνα στο Ισραήλ, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για πειράγματα. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια ανταλλαγή μέσω μηνυμάτων, αλλά αυτό είναι όλο».

Στην ερώτηση για το ποιος αγώνας απασχολεί περισσότερο τον ΠΑΟΚ, αυτός του Γιουρόπα Λιγκ με την Μακάμπι Χάιφα ή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απάντησε:

«Έχουμε επικεντρωθεί πρώτα στον αγώνα της Πέμπτης, γιατί αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στη Χάιφα, θα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά, όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στη συνέχεια. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Οπως, λένε, θα φανεί “ποιος είναι ποιος”, αν και ήδη εμείς είμαστε πίσω τρεις βαθμούς, αλλά μέσα στο γήπεδο θα φανεί η διαφορά. Σίγουρα πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας που έχουμε, και πιστεύω πως όλα είναι ανοικτά».

The post Στοχ: Μπορούμε να πάρουμε το διπλό με τον Ολυμπιακό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα