Στο στόχαστρο ανθρωπιστικής οργάνωσης η Τζένιφερ Λόπεζ για το αμαρτωλό παρελθόν της

Στόχος της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Human Rights Foundation» έγινε η δημοφιλής τραγουδίστρια,Τζένιφερ Λόπεζ σχετικά με το αμαρτωλό παρελθόν της.

Σύμφωνα με τις έρευνες που πραγματοποίησαν μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης ηΤζένιφερ Λόπεζ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια (7,6 εκατ. ευρώ) για να διασκεδάσει,«απατεώνες και δικτάτορες» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συναυλία που έδωσε η τραγουδίστρια προς τιμή του ηγέτη του Τουρκμενιστάν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι παραβιάζει

τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τον Ιούλιο του 2011 η Τζένιφερ Λόπεζ πληρώθηκε περισσότερα από 700.000 ευρώ από τον βιομήχανο από το Ουζμπεκιστάν Αζάμ Ασλάμοφ, ώστε να τραγουδήσει στον γάμο του γιου του. Την ίδια χρονιά έλαβε 1.000.000.000 ευρώ για να τραγουδήσει στο πάρτι γενεθλίων του ρώσου ολιγάρχη Τελμάν Ισμαΐλοφ. Στην Λευκορωσία ταξίδεψε τον Οκτώβριο του 2012, στη μοναδική Ευρωπαϊκη χώρα με δικτατορία, για να εμφανιστεί σε συναυλία.

Η οργάνωση «Human Rights Foundation» αναφέρει:«Η Λόπεζ έχει το δικαίωμα να δίνει συναυλίες για όποιον η ίδια επιθυμεί, αλλά δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις των πράξεών της όταν συναναστρέφεται με δικτάτορες»

Keywords
Τυχαία Θέματα