Στο πρώτο κατάστημα NEF-NEF Homeware στο Χαλάνδρι ήρθε…η άνοιξη! (ΦΩΤΟ)

Στο πρώτο κατάστημα NEF-NEF Homeware στο Χαλάνδρι ήρθε η άνοιξη! Υπέροχα φλοράλ, ζωηρά χρώματα, ρίγες, καρό, πουά αλλά και γήινες αποχρώσεις, ρομαντικά παστέλ και stylish nudes, πλημμύρισαν με χαρούμενες νότες το χώρο, αλλάζοντας τη διάθεση στη στιγμή.

Στο νέο κατάστημα της NEF-NEF, δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα να βρείτε το σύνολο της συλλογής και να γνωρίσετε το concept της Ελληνικής εταιρείας που πρωτοπορεί στα Λευκά Είδη επί 53 χρόνια. Ο χώρος – αφαιρετικός, λειτουργικός και ζεστός ταυτόχρονα, γεμάτος με λουλούδια, ωραίες μουσικές και το λεπτό signature

άρωμα της NEF-NEF, έχει ατμόσφαιρα σπιτιού ώστε ο επισκέπτης να αισθανθεί όμορφα και οικεία, να εμπνευστεί και να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις και να επιλέξει από την πλούσια συλλογή για το Υπνοδωμάτιο, το Μπάνιο, το Καθιστικό, την Κουζίνα.

H νέα συλλογή Spring-Summer 2014, σχεδιασμένη για κάθε στυλ και budget, συνδυάζει παραδοσιακά υλικά της κλωστοϋφαντουργίας με νέες τεχνικές, σύγχρονη αισθητική και τις τελευταίες τάσεις στο design και τη μόδα φέρνοντας άνεση και στυλ στο σπίτι. Ξεχωρίζουν τα χειροποίητα βαμβακερά κουβερλί, οι κεντητές βαμβακοσατέν δημιουργίες, η πλούσια συλλογή από ριχτάρια, τα «έξυπνα» καλύμματα κρεβατιού που δεν τσαλακώνουν, τα αφράτα μπουρνούζια, οι μαλακές πετσέτες μπάνιου, τα λινά και βαμβακερά τραπεζομάντηλα, οι casual δημιουργίες για το νεανικό υπνοδωμάτιο, οι χαρούμενες φιγούρες για το παιδικό δωμάτιο, η συλλογή βρεφικών λευκών ειδών σχεδιασμένη με τρυφερότητα, κομψότητα και φαντασία.

Λίγα λόγια για τη NEF-NEF

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 από το Δημοσθένη Κλειδέρη και το 2002 έγινε Ανώνυμη Εταιρία με μετόχους τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, τους κκ Αλέξανδρο και Κωνσταντίνο Κλειδέρη. Σήμερα μετρά 53 χρόνια λειτουργίας και έχει πιστοποιηθεί από την ICAP σαν μια από τις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλωσε και εξελίχθηκε παραμένει Ελληνική, με έμφαση στην άριστη σχέση ποιότητας τιμής, την προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της και το κοινωνικό σύνολο αλλά και τη διαρκή βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης.

Από το 2007 μπήκε δυναμικά και στη Λιανική με shop in shop στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα προϊόντα της διανέμονται επίσης σε 480 καταστήματα Λευκών ειδών, στο διαδίκτυο και σε καταστήματα εξωτερικού. Έχει ευρεία γκάμα προϊόντων που εξελίσσει και ανανεώνει 2 φορές το χρόνο (Φθινόπωρο – Χειμώνας, Άνοιξη Καλοκαίρι) καλύπτοντας κάθε χώρο και ανάγκη του σπιτιού: Κρεβατοκάμαρα, living, μπάνιο, κουζίνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο παιδί, με ξεχωριστή βρεφική, παιδική και εφηβική σειρά.

Διαθέτει επίσης τμήμα Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού εξοπλισμού που προμηθεύει περισσότερες από 1200 Τουριστικές Επιχειρήσεις εντός και εκτός της Ελληνικής επικράτειας.

Όλα τα προϊόντα φέρουν το σήμα Oeko-Tex που δηλώνει το οικολογικό τους χαρακτήρα, την ποιότητα και την ασφάλειά τους για τους καταναλωτές , αφού είναι απαλλαγμένα από επικίνδυνες ουσίες.

The post Στο πρώτο κατάστημα NEF-NEF Homeware στο Χαλάνδρι ήρθε…η άνοιξη! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα