Στο πλευρό των αγροτών ο Πάνος Καμμένος

Με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος προκειμένου να ενημερωθεί για τα βασικά τους αιτήματα.

Οι παραγωγοί εξέφρασαν στον Π.Καμμένο την δυσαρέσκεια τους όσον αφορά την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, θέτοντας του τέσσερα βασικά

ζητήματα που πρέπει να λάβει υπόψη του.

Μεταξύ άλλων ζήτησαν τόσο την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες των λαϊκών αγορών, όσο και την απαλλαγή του ποσού από το φόρο εισοδήματος για την εργασία της οικογένειας στο χωράφι.

Παράλληλα, τόνισαν ότι θα πρέπει να γίνει μείωση του συντελεστή φορολόγησης κάτω από το 13%, που ισχύει σήμερα, καθώς και
απλογραφικά βιβλία εσόδων – εξόδων.

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα αιτήματα των παραγωγών των λαϊκών αγορών, ενώ υπογράμμισε ότι οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες επιχειρούν να ελέγξουν την παραγωγή αγροτικών προϊόντων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάρχης Οικονομικών, Νότης Μαριάς και η Τομεάρχης Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

The post Στο πλευρό των αγροτών ο Πάνος Καμμένος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα