Στο εδώλιο 30χρονος για παράνομο στοίχημα


Επιτυχία σημείωσε το οικονομικό τμήμα της αστυνομίας αφού σχημάτισε δικογραφία εις βάρος ενός 30χρονου με τη κατηγορία παράνομων στοιχημάτων. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες διαφήμιζε μέσω διαδικτύου τις υπηρεσίες του παράνομου στοιχήματος υπόσχοντας σε ιδιοκτήτες πρακτορείων Ο.Π.Α.Π ή σε άλλους ενδιαφερόμενους όλο και μεγαλύτερες αποδόσεις.Προωθούσε τα στοιχήματα των παικτών σε διάφορες εταιρίες στο εξωτερικό, οπού εκεί τα κέρδη δεν φορολογούνται με αποτέλεσμα οι παίκτες ν’ αποκτούν περισσότερα κέρδη και το Δημόσιο από την άλλη να στερείται τους φόρους.

Στην εξονυχιστική

έρευνα που έγινε χθες στο σπίτι του στη περιοχή της Κορινθίας βρέθηκαν 23 διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρείας της οποίας ο 30χρονος φέρεται ως υπεύθυνος, 9 χειρόγραφες σημειώσεις αλλά και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων.

Οι αρχές υπενθυμίζουν στους πολίτες ότι σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη τους παρόμοιο περιστατικό στο διαδίκτυο μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας- Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα