Στηβ Κακέτσης αποκλειστικά στο «Π»: «Σύλληψη για… πολλά γέλια»

Ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα περί συλλήψεώς του για χρέη προς το δημόσιο.

Ο ίδιος με το αστείρευτο χιούμορ του μας λέει χαρακτηριστικά «Δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε φορολογικές εκκρεμότητες; Επιχειρηματίας είμαι. Ποιος δε χρωστάει σήμερα; Πλάκα κάνετε;».

Ο κ. Κακέτση δηλώνει στο «Π», πως δεν υπήρξε καμία σύλληψη αλλά ότι μόνος του πήγε στη ΓΑΔΑ και κατόπιν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο

για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του. «Χθες το μεσημέρι πήγα στη ΓΑΔΑ και μετά με οδήγησαν στη σήμανση, όπου μου πήραν εκ νέου αποτυπώματα και τους λέω “ρε παιδιά, δεν έχετε από το ’94 τα αποτυπώματα μου; Αυτή τη δουλειά κάνουμε; Ε, πάρτε και τα καινούργια να τα έχετε “, είπε χιουμοριστικά. Δεν παρέλειψε να τονίσει πως η συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντί του ήταν εξαιρετική. «Με περιποιήθηκαν. Μου ανέφεραν πως 43 δισ. οφειλές που αναλογούν σε 50 άτομα, τα οποία θα πρέπει να περάσουν και αυτοί από τη ΓΑΔΑ. Είναι άνθρωποι και αυτοί που έχουν οφειλές, όπως και εγώ, γιατί θα πρέπει να νοιάζει τον κόσμο πόσα χρωστάω σαν επιχειρηματίας; Νοιάζει κανέναν πόσοι άλλοι χρωστούν και πόσα; Γιατί θα πρέπει να τους νοιάζει για μένα; Είναι κάτι πρωτοφανές;». Μετά την ολιγόωρη παραμονή του στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο του Πειραιά, ενώ η υπόθεση του θα εκδικαστεί τη Δευτέρα.

«Είναι για γέλια αυτή η ιστορία». Αυτή ήταν η πρώτη φράση του κ. Κακέτση, ο οποίος μας περιέγραψε πώς έχει η ιστορία με την περιβόητη «σύλληψή» του. Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στην «μαύρη» για εκείνον εποχή, το 1994 όταν συνελήφθη για ναρκωτικά. Η τότε περιπέτειά του, μας λέει, « Μου χάλασε τη ζωή, με κατέστρεψε επαγγελματικά και με “έριξε” ψυχολογικά. Τα πραγματικά μου χρέη σας επιχειρηματίας είναι 171.000 ευρώ τα υπόλοιπα 220.000 ευρώ είναι είναι πρόστιμα που θεωρούσα πως είχαν αποπληρωθεί».

«Διάφορα blogs γράφουν διάφορα αναληθή πράγματα, γράφουν ό,τι θέλουν. Όπως έκαναν και τότε,το 1994» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει με χιούμορ « Με πήραν πολλοί φίλοι μου χθες και ανάμεσα σε αυτούς και η Ρούλα Κορομηλά, να με ρωτήσουν πώς είμαι και τι έγινε. Και εγώ τη ρώτησα να μου πει για τον νέο της γκόμενο!!!».

«Χθες, δεν μίλησα σε κανέναν συνάδελφό σας. Με πήραν από το Star και από τον Αlpha, ο Αντώνης Σρόιτερ. Τώρα, με πετύχατε σε φάση που πίνω τον καφέ μου και θέλω να μιλήσω με κάποιον… έχω όρεξη να σας μιλήσω» μας είπε. Ο κ. Κακέτση ήταν ευδιάθετος με όρεξη για αυτοσαρκασμό αλλά και εμφανώς ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα και με την έκταση που πήρε το θέμα.

Keywords
Αναζητήσεις
βιντεο από το δικαστήριο του κακετση
Τυχαία Θέματα