Στις 3 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ αποκτά νέο έμβλημα

Όπως σας έγραφε το «Π» πριν από μερικές ημέρες, στις 3 Σεπτεμβρίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει το νέο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη στις 19:30 το βράδυ.

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου,

αναμένεται ότι θα έχει ιδεολογικό χαρακτήρα και θα έχει αναφορές στα συνθήματα της ιδρυτικής πράξης του Κινήματος σε συνδυασμό με τη σημερινή συγκυρία και πραγματικότητα

Την ίδια ημέρα, εκδήλωση με συνθήματα που έχουν συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ και ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα προγραμματίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Ιπποκράτους, η οποία κάνει για «σοβαρό ατόπημα της Κουμουνδούρου».

Στο σχετικό διαφημιστικό φυλλάδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ως η «δημοκρατική παράταξη» της Αριστεράς, ενώ ομιλητές είναι ένα παραιτηθέν μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (Νίνα Κασιμάτη) και ένα πρώην ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Μενέλαος Γκίβαλος).

Επίσης, στην αφίσα παρουσιάζεται το σύνθημα «Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση», που είναι συνδεδεμένο με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα