Στηρίζει ο Σαμαράς τους Δένδια και Αθανασίου

Αν και μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις σε ανώτατο επίπεδο ότι οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα προφυλακιστούν, καθώς το κατηγορητήριο είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό, την ίδια πληροφόρηση είχε από τον υπουργό Δικαιοσύνης και ο Αντώνης Σαμαράς που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Πάντως ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξή του

στους δύο υπουργούς που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά το «θόρυβο» που είχε δημιουργηθεί στους κόλπους της Ν.Δ. για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο, η είδηση της μη προφυλάκισης των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκάλεσε σοκ στο πρωθυπουργικό επιτελείο αλλά και αντιδράσεις εντός του κόμματος της Ν.Δ., καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι ισχυρίζονταν ότι η εξέλιξη της υπόθεσης γεννά σειρά ερωτημάτων για την ορθότητα των κυβερνητικών χειρισμών και για τους επικοινωνιακούς τόνους που υιοθετήθηκαν.

Για παράδειγμα η μεταφορά των βουλευτών της Χ.Α. και του Ν. Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων, σιδηροδέσμιους, μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες είχε εκληφθεί ως μήνυμα βέβαιης προφυλάκισης και, πάντως, δεν συνάδει με τις σημερινές εξελίξεις, σημείωναν οι αντιδρώσες φωνές, εκφράζοντας το φόβο ότι οι εξελίξεις θα δώσουν αέρα στα πανιά της Χρυσής Αυγής και, εξ αντανακλάσεως, θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κυβέρνηση.

The post Στηρίζει ο Σαμαράς τους Δένδια και Αθανασίου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα