Στην Νέα Υόρκη με 10 ευρώ από την Ryanair

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O’Leary ανακοίνωσε σε πρόσφατο συνέδριο τα μελλοντικά σχέδια της αεροπορικής εταιρίας να συνδέσει δεκατέσσερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια με τις Ηνωμένες Πολιτείες με απευθείας υπερατλαντικές πτήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιρλανδικού Independent το κόστος των εισιτηρίων θα κυμαίνεται από δέκα ευρώ για απλή μετάβαση, ενώ στις πτήσεις μετ’ επιστροφής το κόστος θα ανέρχεται στα είκοσι ευρώ, χωρίς να αφαιρεί

από τους ταξιδιώτες το δικαίωμα επιλογής θέσης ή μερικές ακόμη παροχές εντός του αεροπλάνου. Oι επιβάτες θα πρέπει να πληρώνουν επιπλέον για το γεύμα, τις αποσκευές και τους φόρους.

Το σχέδιο βάσει του οποίου θα επιτευχθεί η φιλόδοξη ιδέα δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα απαιτηθεί ενίσχυση του στόλου με τουλάχιστον 40 ακόμη αεροσκάφη κάτι που αναμένεται να πάρει 4 ή και 5 χρόνια. Θα πρέπει επιπλέον σταδιακά να λυθεί και το πρόβλημα του μονοπωλίου της αγοράς αεροπλάνων από την Gulf airlines ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση γίνεται ευδιάκριτο πως οι θέσεις που θα δημιουργηθούν για τέτοιες πτήσεις θα είναι αυστηρά περιορισμένες ως προς τη διάθεση.

The post Στην Νέα Υόρκη με 10 ευρώ από την Ryanair appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα