Ο Τσίπρας παρακολούθησε ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμήν του Ούγκο Τσάβες (ΦΩΤΟ)

Σε ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμήν της μνήμης του Ούγκο Τσάβες, πρώην προέδρου της Βενεζουέλας που πέθανε πέρυσι, παραβρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι διοργανωτές του τουρνουά ήταν η πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το δήμο Καισαριανής στο πλαίσιο της παγκόσμιας

κινητοποίησης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που παρακολούθησαν το ματς ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μετέπειτα φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές και τα αναμνηστικά μπλουζάκια με τον Τσάβες.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες «Venceremoς» της Πρεσβείας της Βενεζουέλας και των ομάδων παλαιμάχων του «Απόλλων Ριζούπολης», «Εθνικός Αστέρας», της Διεθνούς Εκστρατείας «Hasta la Victoria Siempre» και της ερασιτεχνικής ομάδας της Κέρκυρας «Corfu F.C» που αναμετρήθηκαν σε τέσσερις φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

Νικήτρια αναδείχθηκε η «Hasta la Victoria Siempre» που επικράτησε της Venceremoς» στον τελικό. Η «Hasta la Victoria Siempre» προηγουμένως είχε νικήσει την ομάδα της Κέρκυρας και του Εθνικού Αστέρα, ο οποίος είχε επικρατήσει του Απόλλωνα Ριζούπολης στο μεταξύ τους παιχνίδι.

The post Ο Τσίπρας παρακολούθησε ποδοσφαιρικό τουρνουά προς τιμήν του Ούγκο Τσάβες (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα