Στην αντεπίθεση περνάει ο Γεωργιάδης: «Στη θέση σας κ. Κουρουμπλή θα είχα μεγαλύτερη τσίπα»

Απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με το κλίμα στη Βουλή να οξύνεται.

Η απάντηση του Άδωνι για το… υιοθετημένος, που ακούστηκε από τον Κουρουμπλή

Κατά τη διάρκεια της απάντησης του κ. Γεωργιάδη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα για την φορολογία των εφοπλιστών, φώναζε από τα έδρανα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιάννη Δριβελέγκα να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας: «Εδώ και χρόνια γνωριζόμαστε. Μονίμως θέλουν να προβάλλονται οιονεί αγανακτισμένοι βουλευτές. Έτσι είναι ο κανονισμός. Ορίστε μας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι γνωστό ότι γνωρίζεστε πολλά χρόνια με τον συγκεκριμένο. Άλλωστε ήταν πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και έχει το θράσος να λέει εμένα υιοθετημένο. Ακούστε εγώ δεν διεγράφη για το Πόρτο Καρράς όπως εσείς και θα είχα λίγο μεγαλύτερη τσίπα εν πάση περιπτώσει».

Στη συνέχεια ζήτησε την «προστασία» του προεδρεύοντα επισημαίνοντας: «Προστατέψτε με προσπαθώ να μιλήσω κι ακούω έναν θόρυβο συνεχώς στη Βουλή».

The post Στην αντεπίθεση περνάει ο Γεωργιάδης: «Στη θέση σας κ. Κουρουμπλή θα είχα μεγαλύτερη τσίπα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα