Στη κορυφαία 10άδα Διαμαντίδης & Σπανούλης

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους 10 παίκτες που ψηφίστηκαν ως οι κορυφαίοι της σεζόν από τον κόσμο και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης δε θα μπορούσαν να λείπουν.

Περίπου 10.000 κόσμου ήταν όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την καλύτερη 10άδα της φετινής σεζόν, αλλά το ποσοστό τους αναλογούσε μόλις στο 25%. Το υπόλοιπο 75% συμπληρώθηκε από εκπροσώπους των Μέσων, οι οποίοι και διαμόρφωσαν

τα τελικά αποτελέσματα.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές οι δύο καλύτερες 5άδες, ενώ στις 9/5 θα ανακοινωθεί ο MVP της Χρονιάς.

Για τον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού είναι η 3η φορά που βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού έφτασε στις 4 παρουσίες μεταξύ των καλύτερων παικτών.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού, παρότι αναδείχθηκε «Αμυντικός της Χρονιάς», ενώ στη 10άδα δε βρίσκεται ούτε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης (βραβείο «Αλφόνσο Φορντ»), Μπόμπι Μπράουν (Σιένα).

Αναλυτικά η καλύτερη 10άδα του 2013: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα).

Keywords
Τυχαία Θέματα