Στη «φάκα» τσαντάκηδες στη Θεσσαλονίκη

Σε χώρο εστιατορίων πολυκαταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας, 35χρονη αλλοδαπή αφαίρεσε με έτερη συνεργό της που αναζητείται, από γυναίκα το πορτοφόλι της.
Στα δίχτυα της αστυνομίας πιάστηκαν χθες μια 35χρονη αλλοδαπή και ένας 45χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει μια τσάντα και ένα πορτοφόλι από δυο ανυποψίαστες γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες, σε χώρο εστιατορίων πολυκαταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας, 35χρονη αλλοδαπή αφαίρεσε

με έτερη συνεργό της που αναζητείται, από γυναίκα το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων και κάρτες τραπεζών. Οι δυο δράστες έγιναν αντιληπτοί, οπότε και συνελήφθη η 35χρονη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Λίγο νωρίτερα, στο κέντρο πόλης, 45χρονος αλλοδαπός αφαίρεσε από ημεδαπή την τσάντας της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζών, προσωπικά της έγγραφα και τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης-Αγίου Παύλου, βραδινές της ιδίας, οπότε και συνελήφθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα