Στέφενς: Πρώτα η Μακάμπι μετά ο Ολυμπιακός

Ο αγώνας με την Μακάμπι Χάιφα είναι αυτό που πρέπει να απασχολεί του παίκτες του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Χούμπ Στεφενς.

Ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά» τόνισε ότι απαιτείται σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των Ισραηλινών και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα απασχολήσει αργότερα.

«Πάντα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο και επόμενο ματς για εμάς επόμενος αγώνας είναι η Μακάμπι και θα μπούμε στο γήπεδο με πιο

σοβαρό τρόπο.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για εμάς. Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, πρώτης επαφής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Η απουσία του Βίκτορ αφαιρεί από την ομάδες επιλογές, όμως ο προπονητής πιστεύει στην δυναμική του ΠΑΟΚ και δεν ζητάει τίποτα λιγότερο από την νίκη.

«Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και ως το τέλος της χρονιάς θα χρειαστούν όλοι και πρέπει να είναι έτοιμοι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν έχει να κάνει με το ρίσκο. Όταν αντιμετωπίζεις όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα, τότε κερδίζεις. Η ισοπαλία δεν είναι καλή για μένα. Για μένα το σημαντικό είναι να κάνουμε κάθε μέρα καλή δουλειά. Είναι λοιπόν σημαντικό να κάνουμε καλή δουλειά σήμερα στην προπόνηση για να είμαστε καλοί αύριο στο παιχνίδι».

The post Στέφενς: Πρώτα η Μακάμπι μετά ο Ολυμπιακός appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα