Στα τρία το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Η οικογένεια Παπανδρέου μάλλον διχάζει παρά ενώνει όπως στο παρελθόν. Ο εκλεκτός της οικογένειας, νυν Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εκτός από τους πολιτικούς του αντιπάλους έχει να αντιμετωπίσει και τις εσωκομματικές έριδες. Έριδες που εξελίσσονται σε σκληρές εμφύλιες συρράξεις.

Την κάθοδο του ως επικεφαλής Περιφερειακού ψηφοδελτίου στη Δυτική Ελλάδα,

με τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς, ανακοίνωσε ο Θύμιος Σώκος.

Ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου και νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο εκδήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η υποψηφιότητα Σώκου θα στηριχτεί από την ΔΗΜΑΡ. Η στήριξη δείχνει πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αποχαιρετά την Χαριλάου Τρικούπη κι οδεύει προς την Αγίου Κωνσταντίνου, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Σώκος ήταν κορυφαίο αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, επί 12 χρόνια δήμαρχος Αγρινίου και 4 χρόνια Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον κ. Σώκο διεκδικητής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι κι ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Με την υποψηφιότητα Σώκου και Ζαφειρόπουλου το ΠΑΣΟΚ έχει δυο «αντάρτες» υποψήφιους περιφερειάρχες απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα.

Οι κ.κ. Χατζηλάμπρου (ΣΥΡΙΖΑ) και Κατσανιώτης (ΝΔ) είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι.!

Γ. Σπ. Π

The post Στα τρία το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα